luni, 5 februarie 2018

Ce este terapia prin Shaking?

Shakingul sau Scuturarile sunt o tehnica de terapie foarte eficienta, simpla si la indemana oricui.   

Poți să te scuturi pentru o sănătate mai bună? 

Terapia shaking este cunoscuta si sub denumirea de meditatii bio-energetice. Fiind una dintre cele mai vechi tehnici de medicina alternativa de pe Terra.  

Scuturarile, vibratiile, oscilatiile sunt reactiile umane naturale pentru: stres, traume si stari extatice.  In mod automat noi utilizam oscilatiile pentru calma sistemul nervos.  Ganditiva la calmarea bebelusilor cand plang sau pentru a le induce somnul. 

Practica este cunoscuta si practicata in toate partile globului, de foarte multe persoanei: gnostici, taoisti, yoghini, indienii americani, sufisti, druizi, buddhisti zen, si multi altii.

Terapia prin Shaking este o cale de vindecare naturala a propriului corp traumatizat, de diversi factori externi sau interni. ajuta la curatarea si eliminarea blocajelor care pot cauza boli, care se pot somatiza. 

In timpul Shaking-ului blocajele energetice sunt scoase la suprafata pentru a fi vindecate, eliberate.  Corpul se ridica in mod natural la o vibratie mai inalta. Echilibreaza intreg sistemul energetic. 

Printre beneficiile scuturatului se numara si: eliberarea de frici si traume, ajuta in aceesarea Sinelui Superior, ajuta la o dezvoltare armonioasa a corpului, creste puterea, te face sa te simti plin de vitalitate.


Exemplu de Shaking


articol realizat de Cristina Rusu-Marian Theta Healing Practitioner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...