duminică, 16 octombrie 2022

“CINCI ALIMENTE PENTRU DECALCIFICAREA GLANDEI PINEALE



Potrivit lui Descartes, fost gânditor și filosof al secolului al XVI-lea, glanda pineală era locul unde se afla sufletul ființei umane, și care era responsabil de unirea corpului nostru fizic cu corpul spiritual. Acest lucru a fost deschis ochii pentru acea vreme, întrucât reprezenta uniunea dualismului dintre corp și minte.
De ce calculează Glanda Pineală
****Glanda pineală este calculată în principal datorită utilizării fluorului în viața noastră de zi cu zi. * Fluorul pe care îl ingerăm provine în mare parte din pastă de dinți sau apă de la robinet. Această glandă este capabilă să absoarbă tot felul de metale grele și toxice pe care uneori le ingerăm*
Toate acestea se acumulează în Glanda Pineală și o împiedică să-și dezvolte corect funcționarea. Fie că vrem să fim sănătoși sau treziți spiritual și să atingem stări superioare de conștiință, trebuie să fim atenți la Glanda Pineală"
Ce putem face pentru a decala Glanda Pineală?
Primul pas pentru decalcularea glandei pineale si cel mai evident ar fi sa scapam de toate sursele de fluor pe care le ingeram in mod normal. Putem schimba pasta noastră de dinți convențională cu una fără fluor. Urmează să avem grijă să bem apă filtrată că nu iese de la robinet. Și, în cele din urmă, trebuie să ne modificăm dieta și să eliminăm produsele procesate, animale și să evităm dietele prea bogate în grăs
Alimente pentru Glanda Pineală:
1. Ananas
Ananasul este un aliment ideal pentru decalcularea glandei pineale. Glanda pineală este de fapt numită așa datorită mărimii pinului. Ananasul contine multa vitamina C, magneziu si antioxidanti puternici care ajuta la decalcularea glandei pineale si iti faciliteaza starea de bine. În plus, acest fruct este puternic și datorită numeroaselor sale enzime de slăbire care accelerează metabolismul, precum bromelaina.
2. Banană
Banana este fructul fericirii. Adevărul este că acest aliment aduce multe beneficii, dar în acest caz ne furnizează cantități mari de triptofan, precursor al serotoninei sau hormonului fericirii. La rândul ei, serotonina generează melatonina, un hormon care ne reglează complet nivelul somnului, precum și când ne trezim și când adormim. Ceea ce se întâmplă este că melatonina este strâns legată de glanda pineală, iar atâta timp cât avem niveluri bune ale acestui hormon, glanda pineală va fi în stare bună. Banana ajuta foarte mult la decalcularea glandei pineale, cat si la a ne simti mai bine din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, conțin și cantități mari de vitamina B.
3. Cocos
Apa de nucă de cocos sau fructele sunt o modalitate excelentă de a decala glanda pineală. Ce se întâmplă cu nuca de cocos, nu cu fructul, este că datorită nivelului profunzime de hidratare pe care ni-l furnizează apa sa, putem decalcula glanda pineală. Acest lucru se întâmplă pentru că: cu cât suntem mai hidratați, cu atât este mai puțin probabil ca glanda noastră pineală să se usuce și să se calcifice. Apa de nucă de cocos este o băutură excelentă pentru menținerea electroliților și a nivelului de hidratare al corpului într-o formă bună.
4. Avocado
Conține grăsimi esențiale foarte importante pentru o dietă vegană sau pe bază de plante. Asta sigur știai deja. Ceea ce probabil nu aveți în minte este că avocado conțin luteină. Luteina ajută la decalcularea glandei pineale și menținerea sistemului imunitar puternic. În plus, avocado conține acid oleic, care joacă un rol major în funcționarea creierului și a neuronilor. Când mâncăm nivelul corect de grăsime, mintea noastră devine mai rapidă și suntem capabili să gândim limpede. Asta pentru că avocado și acidul său oleic ne fac neuronii să se miște mai repede.
5. Iarbă de grâu sau orice legumă cu frunze verzi bogată în iod:
Consumul de legume este cheia pentru decalcularea glandei pineale, mai ales dacă este din legume verzi frunze sau bogate în iod. Unele exemple sunt iarba de grâu, varză sau spanac. Ce se întâmplă cu aceste tipuri de legume este că, datorită cantităților mari de iod pe care le conțin, ajută la eliminarea tuturor metalelor grele din organism. Detoxifiază-te în profunzime și scapă de acestea, care adesea se acumulează prin organism în glanda pineală, calculând-o treptat datorită toxinelor la care suntem expuși.
Pe scurt, acestea sunt cele mai puternice alimente pe care le poți include în dieta ta pentru a decalcula glanda pineală.”
Maria Quintana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...