vineri, 31 august 2018

. . . inainte sa fie prea tarziu

Din pacate multe persoane asteapta prea mult pentru a-si trai viata pe care si-o doresc. Amana pentru maine sau pentru ziua in care va aparea momentul perfect.
Dar, inainte sa-si dea seama se trezesc intrebandu-se “cum de a trecut asa de repede timpul?”. Nu fa si tu la fel. Fa-ti timp pentru a realiza ce-ti doresti cu adevarat si apoi du-te si ia. Fa-ti timp sa iubesti, sa razi, sa plangi, sa accepti si sa ierti. Viata este mai scurta decat pare si timp este doar pentru cel care stie sa profite de el.
Uite cinci lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa fie prea tarziu:
  1. Momentul acesta este viata ta. Viata nu este intre ziua in care te-ai nascut si cea in care vei muri. Viata ta este intre acum si urmatoarea rasuflare. Aici si acum reprezinta singura viata pe care o vei avea. Traieste fiecare moment din plin, in liniste si pace, fara frica si regrete. Fa tot ce poti cu ceea ce ai in prezent.
  2. Viata nu este chiar atat de lunga. Aceasta este viata ta si trebuie sa lupti pentru ea. Lupta pentru ceea ce este corect. Lupta pentru lucrurile in care crezi. Lupta pentru ce este impotant pentru tine. Lupta pentru persoanele pe care le iubesti si nu uita sa le spui cat de mult reprezinta pentru tine. Fii constient de faptul ca esti norocos pentru ca acum inca mai ai o sansa. Asadar, incepe de astazi sa faci ceea ce-ti doresti, s-ar putea sa nu mai fie asa de multe zile de maine.
  3. Sacrificiile pe care le faci astazi iti vor aduce beneficii pe viitor. Cand vine vorba de a-ti atinge un vis trebuie sa raspunzi sincer la urmatoarea intrebare: “sunt dispus sa traiesc pentru o perioada de timp asa cum multi oameni nu ar face-o, pentru a-mi trai restul vietii asa cum multi oameni nu pot?”. Disconfortul de azi reprezinta beneficiile de maine. Culegi doar daca ai semanat.
  4. Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. Fericirea adevarata este atunci cand te simti bine in compania ta, fara a avea nevoie de aprobarea altcuiva. Mai intai trebuie sa ai o relatie sanatoasa cu tine insuti si abia apoi poti avea o relatie sanatoasa cu altcineva. Trebuie sa te accepti asa cum esti si sa ai incredere in tine, pentru a reusi sa te conectezi cu oamenii din jurul tau.
  5. In spatele fiecarei vieti frumoase exista si durere. Te impiedici si cazi, faci greseli si esuezi, dar te mentii puternic in ciuda a toate acestea – traiesti si inveti. Esti om, nu perfect. Ai fost ranit, nu infrant. Uneori, de-a lungul drumului, vei suferi, dar este un pret mic de platit pentru momentele de dragoste si bucurie ce vor urma. Acesta este motivul pentru care trebuie sa mergi inainte indiferent de disconfortul pe care il simti.
Traieste-ti viata mult dorita! – O faci pentru tine, nu pentru altcineva.

sursa:http://a-man-apart.com/inainte-sa-fie-prea-tarziu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...