vineri, 31 august 2018

POȚI SĂ ÎNCEPI SĂ ATRAGI BANII

Bun venit,

Dacă ești aici, cu siguranță vrei să cunoști o armă eficientă împotriva ghinionului. Dorești să învingi perioada ghinionistă și să devi norocos și un om bogat. Gândește-te cum se va schimba viața ta, când în aceasta va fi prosperitate?
Iată metoda mulțumită căreia într-o perioadă neașteptat de scurtă:
  • învingi ghinionul și adversitatea vieții,
  • te eliberezi de problemele financiare,
  • începi să atragi bani.
Trebuie doar să pariezi pe modul corespunzător. Acela care a fost creat cu gândul la persoanele care sunt urmărite de aura rea și de ghinionul financiar. Cu această metodă, chiar și în problemele frecvente cu soldul mic al contului, cu ușurință:
  • elimini blocazele care mențin fluxul banilor,
  • găsești modul pentru plata datoriilor,
  • începi să atragi norocul și banii,
  • îți asiguri câștiguri în jocurile numerice,
  • îți recuperezi banii pierduți sau proprietățile.

IAR ACUM GÂNDEȘTE-TE, CARE ESTE OBSTACOLUL PENTRU NOROCUL DEPLIN ȘI MULȚI BANI?

Cheltuielile neașteptate distrug pe oricine, mai devreme sau mai târziu. O astfel de situație este urmată de un mare stres, care face ca nervii să nu ne lase în pace, datorită acesteia creând în jurul nostru o atmosferă negativă. Aproape nici o metodă nu ajunge la sursa acestor probleme. Acum, imaginează-ți modul care curăță perfect aura și este în stare să introducă liniștea în viața ta, chiar și în clipele cu adevărat grele; modul care cunoaște perfect procesele care intervin în profunzimea ta și este în stare să combată toate emoțiile negative. De aceea, decizia îți aparține: poți să te împaci cu soarta ta și să te obișnuiești cu o astfel de viață - dar nu este necesar.
Dacă îți pasă cu adevărat să scapi de problemele financiare și să ridici standardele vieții tale – nu ești singur. În obținerea acestui scop te ajută noul mod verificat. Mulțumită analizei detaliate a aurei omului, s-a creat ritualul care este în stare să facă ca tu să începi să atragi norocul și bogăția într-o perioadă foarte scurtă.

Întregul adevăr despre reversarea destinului rău

Te gândești uneori de ce unele persoane au talent în a face bani, iar alții abia ce fac față de pe o zi pe alta? Primii au energia bogăției. Se află într-o aură pozitivă, care distruge linia ghinionului și ajută în bogăție sau să ieșim din problemele financiare. În sfârșit poți înceta să te mai simți nedreptățit de viață. Dacă rămâi în poziționarea ta de până acum și nu decizi să rupi aura ta negativă, duci la consilidarea și întărirea acesteia. Însă ai încă timp pentru menținerea și schimbarea acesteia în energia bogăției.
Specialiștii sunt de acord: pentru a scăpa de problemele cu banii și pentru a îndepărta ghinionul financiar, este nevoie de o voință puternică, dorință și răbdare. Este un efort incredibil.
De aceea, răspunzând la nevoile a mii de femei și bărbați care se confruntă cu problemele financiare și care care se află în aura energiei negative, s-a creat ritualul special de protecție, care atrage banii, norocul și bogăția
Fenomenul acestei soluții se bazează pe faptul că funcționează până pe trei planuri:
1

Reversează destinul rău

Niciodată nu vei trăi în noroc și prosperitate, rămânând în atmosfera energiei rele. Asta înseamnă că nu sunt suficiente nici măcar cele mai bune abilități, educație sau cunoștiințe. Problemele se vo înmulți mai devreme sau mai târziu - până când emoțiile negative se vor răspândi în jurul tău. Acest mod ușurează reversarea sorții în așa mod, pentru ca tu să nu te mai îngrijorezi mâine.
2

Întărește energia bogăției


În sfârșit vei afla cum este să trăiești la nivelul în care nu te mai îngrijorezi dacă îți ajung banii pentru următoarea lună. După efectuarea ritualului, nivelul energiei bogăției va începe brusc să crească. Va fi așa în fiecare zi. Acest nivel înalt de energie acumulat în jurul tău se va stabiliza și o vei avea în fiecare zi, chiar și cu 80% mai mult decât în prezent.
3

Atrage banii

Din momentul în care începi efectuarea ritualului, nu va fi nevoie să te mai gândești mereu la îmbogățire. Vei avea mai mulți bani, așa că probabil vei uita că de curând numărai fiecare ban.


Acesta este un mod unic și sigur 100%, pentru atragerea norocului și banilor. Totul datorită Lumânării Acțiunii Inverse și a ritualului.
Aceasta însă nu este una din nenumăratele lumânări parfumate, care poate fi cumpărată în bazarul cu vechituri sau în magazinul cu decorații. Este singura lumânare de acest tip, manual topită și îmbibată, cu o putere mare de atragere a norocului, prosperității și bogăției.
Fitilul a fost îmbibat într-un amestec de plante foarte rar: mandragoră, drăcilă, agrimonie și salvie, cărora le sunt atribuite proprietățile de noroc. Lumânările încărcate cu o energie pozitivă și cu o putere vibrantă, sunt create manual de călugării budiști.

ATRAGEREA NOROCULUI ȘI BOGĂȚIEI

SIMPLĂ

Nu trebuie să cauți cu disperare moduri pentru obținerea banilor. Banii singuri vor găsi calea către portofelul tău! Tot ce trebuie să faci, pentru a-ți asigura norocul în sfera financiară, este să efectuezi ritualul prin utilizarea Lumânării Acțiunii Inverse. A fost creată sepcial în așa mod, pentru a garanta succesul chiar și laicilor din domeniul magiei.

EFICIENT ȘI SIGUR

 Este suficient să aprinzi lumânarea pentru câteva minute zilnic acasă sau în birou, pentru ca în acestea să stăpânească liniștea și iubirea. Răspândind aura protectoare, atragi numai evenimente plăcute. Acest ritual simplu este lipsit de risc. Nu folosești nici o putere rea - numai puterea de acumulare a energiei norocului și bogăției.

sursa:https://powerwhitemagic.com/40/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...