vineri, 31 august 2018

3 metode puternice care te vor ajuta să-ți detoxifici sufletul

Trăim într-o lume întotdeauna prea ocupată, prea grăbită, veșnic implicată în procesul de autosăvârșire prin muncă și angajare în mii de activități complicate ce ne mănâncă timpul și energia.

Suntem obosiți, dar călcăm peste noi, peste ceea ce simțim și ceea ce trebuie să facem, cu adevărat, în schimbul atingerii scopurilor pe care ni le-am propus. Dar, e timpul să facem o pauză, altfel nu mai rezistăm…
Iată 3 metode puternice care te vor ajuta să-ți detoxifici sufletul AICI și ACUM:
1. Ordonează dezordinea!
Totul e foarte simplu: dezordine în casă/oficiu = dezordine în cap. De fapt, chiar dacă dezordinea e o stare materială, perceptibilă a lucrurilor, ea ne afectează la nivel psihologic mult mai mult decât credem. Ea se înrădăcinează în capul nostru prin faptul că o portretizăm vizual zilnic și îi permitem să-și instaureze haosul și în modul nostru de a percepe circumstanțele psiho-sociale ale vieții noastre.
Iar, gestionându-ne corect spațiul personal, aruncând toate lucrurile ce nu ne sunt necesare și care ne afectează aura, ne vindecăm sufletul și ne curățim spiritul de gunoi. Ăsta e un truc psihologic foarte bun, de fapt.
2. Ia o pauză de la tehnologii și rețele sociale
Tehnologiile au fost inventate pentru a ne simplifica viața, nu pentru a o înlocui! Iată de ce, reducând consumul energiei negative, radiației, blocajului emoțional, cauzat de barierele virtuale, ne vom simți teleportați într-o altă lume – lumea reală, acolo unde prietenii sunt adevărați, iubirea dulce, iar fericirea – autentică!

Încearcă să renunți la telefonul tău pentru o săptămână și vei putea observa imediat efectul reabilitant incredibil asupra sufletului tău.
3. Iubește-te!
A te iubi pe tine însuți înseamnă să spui nu la tot ce te face nefericit și să faci tot ce-ți dorești la moment. Relaxează-te, bea un ceai cu lămâie, plimbă-te, fă o baie cu spumă, dar cel mai important – iubește-te!
Fă aceste lucruri când te simți supraobosită și vei înțelege, cu adevărat, ce înseamnă fericirea și armonia lăuntrică!
 
sursa:https://psihologiadeazi.ro/3-metode-puternice-care-te-vor-ajuta-sa-ti-detoxifici-sufletul/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...