joi, 15 iunie 2023

penele - telepatia

 Penele înseamnă mult pentru triburile native americane-

O pană nu este doar ceva care cade dintr-o pasăre, înseamnă mult mai mult. Pena simbolizează încredere, onoare, putere, înțelepciune, putere, libertate și multe alte lucruri. A primi unul dintre acestea înseamnă a fi ales manual din restul bărbaților din trib - este ca și cum ai primi un cadou de la un înalt funcționar.

Dacă unui indian i se dă pene de vultur de aur sau de vultur pleșuv, acesta este unul dintre cele mai pline de satisfacții pe care le pot fi înmânate vreodată. Indienii cred că vulturii au o legătură specială cu cerul, deoarece zboară atât de aproape. Mulți indieni cred că, dacă li se dă această pană, este un simbol de sus. Ei cred că vulturul este conducătorul tuturor păsărilor, pentru că zboară la fel de sus și vede mai bine decât toate păsările.

Odată ce un indian primește o pană, el trebuie să aibă grijă de ea și mulți o vor agăța în casele lor. Este lipsit de respect să-l ascunzi într-un sertar sau într-un dulap. Un indian i se va da o pană pe care să o țină sau să o poarte și, dacă o ține, trebuie să o pună afară pentru ca toată lumea să o vadă. Acesta va fi un memento constant despre cum să vă comportați. O pană de vultur seamănă foarte mult cu steagul american, trebuie manipulată cu grijă și nu poate fi scăpată niciodată pe pământ.

Singurul mod în care un indian poate obține una dintre aceste pene este făcând o faptă curajoasă, cum ar fi lupta împotriva unui urs sau înfruntarea inamicului. Nu li s-a permis niciodată să poarte pana până nu au mers în fața curții tribale și au repetat povestea victoriei lor. În acest moment li s-a permis să-l pună în cască. Doar căpetenii, războinicii și vitejii au primit vreodată acest cadou special. Data viitoare când vezi pene de vultur într-o coafură, gândește-te la modul în care au fost câștigate.

După  traducerea google 🪶preluat din cultura  amerindien


Telepatia este cu adevărat telepatie. Este activat emoțional. Cu cât ai mai multă iubire necondiționată, cu atât te poți identifica mai mult cu ceilalți, cu atât ești mai mult pe aceeași lungime de undă cu ei, vei avea aceleași gânduri în același timp.


Asta este telepatia. Nu citești mintea nimănui. Aveți același gând în același timp pentru că vă aflați pe aceeași frecvență.


Așadar, empatia, telepatia, empatizarea, vibrarea în rezonanță armonică cu cineva prin iubirea lor și iubirea de tine te vor face din ce în ce mai telepatice din punct de vedere experiențial. -Bashar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...