marți, 12 decembrie 2017

ThetaHealing si Afirmatii Vindecatoare



Exista o sumendenie de carti pe piata cu afirmatii vindecatoare printre care ar fi si : «Cauzele spirituale ale bolilor – afirmatii vindecatoare  «, ed. LibrarieSpirituala ; « Marele dictionar al bolilor si afectiunilor – cauzele subtile ale imbolnavirii» de Jacques Martel ; « Cauzele spirituale ale bolilor« de Valeriu Popa ; « Cauzele care duc la aparitia bolilor« de   S. N. Lazarev ; « Terapeutica bolilor spirituale« de Jean Claud Larchet ; « Cauzele spirituale ale bolilor« de Hilarion  si nu in ultimul rand «Therapia Theta -  Boli si afectiuni« de Vianna Stiba, cu siguranta mai sunt multe alte carti care ne pot ajuta sa ne constientizam problemele care au dus la imbolnavirea noastra.

Avand la dispozitie o tehnica precum Theta Healing este foarte usor de vindecat bolile si afectiunile de care suferim. Bolile nu sunt de fapt decat somatizarea unor credinte si programme pe care noi le avem. Aceste carti ne directioneaza spre zona unde am putea lucra, am spus doar directioneaza deoarece suntem diferiti si suntem creati dintr-o sumedenie de programme si convingeri iar mintea subconstienta nu lucreaza dupa aceeasi logica ca si mintea constienta. Cu toate acestea aceste carti sunt de o imensa valoare, 

Voi da un simplu exemplu pentru lucrul cu afirmatii vindecatoare, o afirmatie pentru vindecarea inimii de diferite afectiuni.

Intram in starea Theta si cerem :
Cer sa se instaleze din cel mai inalt plan ca « Permit cu iubire bucuriei sa curga prin mintea, trupul si experienta mea. » in toate celulele corpului, in toate limbile, in toate aspectele vietii si in toate nivelele de credinte pe cea mai inalta, elevata si buna cale posibila, pentru binele meu cel mai inalt  Multumesc. S-a implinit. S-a implinit. S-a implinit. Vizualizam cum se instaleaza aceasta afirmatie in noi. 

 Articol realizat de Cristina Rusu-Marian ThetaHealing Practitioner.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...