vineri, 15 decembrie 2017

Cele 7 planuri ale existentei



Toate cele 7 planuri au frecventele si energiile lor vindecatoare. Pentru a putea percepe cele 7 planuri ale creatiei energia kundalinii trebuie trezita, accesand planurile prin intermediul Creatorului a Tot ceea ce exista, doar prin intermediul celui de al 7 –lea plan.

Primul plan contine materia anorganica, elementele chimice, mineralele, cristalele, solul, pietrele. Corpul uman are nevoie de doua tipuri de minerale , cele majore sunt : calciu, clor, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf si oligoelementele sunt : crom, cupru, fluor, iod, fier, mangan, molibden, seleniu, zinc. Orice deficit de minerale se echivaleaza cu o carenta pentru organism. Sursele sunt alimentele pe care le consumam. Un practicant ThetaHealing poate vedea deficitele mineralelor din corp si poate produce substantele lipsa prin transmutare asa cum faceau si alchimistii. Puterea telechineziei tine de asemenea tot de acest plan in combinatie cu planul sase, sapte. Cristalele si pietrele vindecatoare pot vindeca orice boala. 

Planul al doilea contine materia organic, vitamine, plante, copaci, zane, elementali. Toate fiintele vegetale sunt  inzestrate cu o constiinta. Pentru fiecare boala sau afectiune exista o planta sau o combinatie de plante care o poate vindeca. Lumea elementalilor coexista cu cea a plantelor si cu esenta pura a luminii. Lumina solara este esenta vietii. Toate creaturile au nevoie de ea pentru a supravietui.

Planul al treilea contine formele de viata bazate pe proteine, animalele, oamenii. In acest plan ne putem lasa provocati de emotiile, dorintele, instinctele noastre. Acest plan este planul realitatii asa cum o cunoastem noi. Atunci cand ne-am creat aceasta realitate noi am instituit programme, forme gand si o constiinta colectiva care sa ne mentina in acest plan. Altfel spus noi ne-am blocat singuri anumite capacitati fizice, mentale si spirituale.  Pentru a ne elibera de lanturile care ne leaga, noi trebuie sa ne concentram asupra bucuriei de a trai, si nu a fricii, a maniei si a urii. Pentru ca ego-ul traieste in acest plan, noi trebuie sa controlam aspectele sale negative. Felul in care ne echilibram emotiile dicteaza gradul nostru de eliberare de acest plan, de accesare si de deplasare libera prin celelalte planuri pentru a crea o stare de sanatate si pentru a manifesta schimbari in aceasta realitate. Noi uitam ca suntem aici pentru a experimenta bucuria, pentru a respira si pentru a trai aceasta stare minunata.  Celulele corpului nostru  lucreaza din greu pentru a ne oferi aceasta experienta minunata. Pentru ca exercitiile fizice ne mentin ancorati aici si stimuleaza corpul, este important sa facem exercitii regulate, pentru a celegra astfel corpul uman in care ne aflam.  Stiati ca ori de cate ori inspiram o gura de aer, plamanii nostri se bucura si sarbatoresc. Cati dintre noi ne oprim pentru a constientiza aceasta sarbatoare ?  Alt motiv pentru care suntem aici sunt lectiile spirituale pe care le avem de invatat. Unii oameni din pacate continua sa invete cu ajutorul durerii si al suferintei. Aceasta este una din marile noastre provocari : sa invatam prin bucurie nu prin suferinta. Noi invatam sa ne manipulam corpul, creierul, membrele, sa ne comunicam ideile si sa actionam tinand cont de gandurile, ideile si visele noastre. Acesta este planul imaginatiei, al rezolvarii problemelor si al reactiei de tip « lupta sau fugi«. Principalul lucru pe care trebuie sa ni-l amintim este ca acest plan reprezinta o iluzie si nu este real. Singurul lucru real legat de el este faptul ca poti crea in interiorul lui. 

Planul al patrulea este cel al spiritelor, este locul unde ajung sufletele noastre dupa moartea corpului fizic.  Acest plan permite accesul la stramosii spirituali. Samanii si vindecatorii tribale recurg frecvent la stramosi si la alte spirite pentru a vindeca folosind atat intelepciunea lor cat si plantele  recomandate de ei, astfel ei realizeaza un echilibru intre al treilea si al patrulea plan existential.

Planul al cincelea este un plan structurat pe niveluri, ierarhii, gradatii. Pe cele inferioare salasluiesc entitatile negative iar in cele superioare ingerii, arhanghelii, aici exista un Consiliu al celor 12 care calauzeste familiile de suflete, maestrii, parintii nostri ceresti. Mesajul acestui plan este iubirea neconditionata. Spiritele  din acest plan pot actiona ca mediatori intre oameni si Creator dar nu uitati ca ele pot interveni in mesajele transmise cu propriile lor opinii. Chirurgia energetica sau chirurgia la distanta sunt tehnici de vindecare care tin de acest plan.  Tot aici se afla si suflelte ca Isus, Budha. 

Planul al saselea este planul Legilor, Legea Timpului, Legea Magnetismului, Legea Electricitatii, Legea Gravitatiei, Legea Luminii, Legea Sunetului, Legea Karmei, Legea Adevarului, Legea Atractiei, Legea Focalizarii, Legea Muzicii, Legea Miscarii, Legea Liberului Arbitru, legi care sustin intreaga creatie a Universului. Mesajul acestui plan este adevarul absolut. De-a lungul istoriei au existat oameni care au reusit sa se conecteze la acest plan printre ei fiind Platon, Aristotel, Leonardo da Vinci, Galileo, Newton, Tesla, Edison, Einstein. Legea Adevarului este una din legile care ne va ajuta in lucrul cu Theta Healing. Tot de aici putem accesa Biblioteca inregistrarilor, in care exista toate informatiile legate de orice domeniu. Numerologii si astrologii folosesc acest nivel in citirile lor. 

Planul al saptelea este planul Creatorului a Tot ceea ce exista, Sursa. La acest plan ne conectam in vindecarile din ThetaHealing.  Este un loc al sigurantei, al iubirii. Conectandu-ne la acest plan devenim cocreatori ai vietii noastre, in mod constient si lucid. Trebuie sa intelegem totodata ca prin folosirea acestui plan, capacitatea de manifestare a vointei creste imediat de aceea este foarte important sa se evite gandurile negative. Terapeutii care lucreaza cu acest plan pot realiza vindecari instantanee.

Carentele
Carentele de minerale sunt in stransa legatura cu absenta suportului, sprijinului si tine de primul plan.
Carentele de vitaminr tin de planul al doilea si sunt in stransa legatura cu absenta iubirii.
Carentele de proteine sunt strans legate de planul al treilea si sugereaza absenta nutritiei corecte.
In planul patru putem intalni carente de carbohidrati care tin de absenta energiei.
Lipsa lipidelor tine de planul cinci si sugereaza absenta echilibrului spiritual, corpul nemaiproducand corect hormoni.
In planul sase gasim lipsa de acizi nucleici sau ADN si acestia sugereaza absenta structurii spirituale.
Iar pentru planul sapte lipsa de adenozin-trifosfat, ATP sau energie universala inseamna absenta spiritului, adica avem prea multe fragmente de suflet sisipate in prea multe locuri.


Pentru mei multe informatii cititi cartea “Cele sapte planuri ale existentei ” de Vianna Stibal

Articol realizat de Cristina Rusu-Marian ThetaHealing Practitioner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...