joi, 14 decembrie 2017

Mirosul gandurilor





De mai bine de 20 de ani am observant in jur anumite mirosuri subtile pe care altii nu au reusit sa le perceapa. Mai tarziu am descoperit diferite mirosuri in functie de gandurile, convingerile si programele oamenilor.  Din nefericire marea majoritate a oamenilor nu pot percepe aceste mirosuri.

Am observat ca in momentul in care se elibereaza niste oameni de anumite convingeri daunatoare, programe nefaste, traume, frici, din ei se elibereaza in incapare niste mirosuri nu prea placute (nu ma refer la mirosul de transpiratie, vanturi, flatulatii, etc.). La fel se intampla si in urma unor purificari sau in urma unor initieri.  Nu stiu cati dintre voi ati fost in 18 septembrie 2010 la Budapesta la intalnirea cu Dalai Lama, si cati va mai amintiti ca in urma initierilor si purificarilor pe care le-a facut atunci pentru multime, mirosul din sala devenise insuportabil, asta ca un simplu exemplu.

Nu stiu daca ati observat ca in foarte multe locuri unde se fac initieri si purificari se aprind lumanari si se arde tamaie sau alte fumigatii, betisoare, salvie, palo santo, cedru, etc. Exact la fel se intampla si in temple si biserici.  Nimic intamplator nu-i asa !

Prin urmare traumele, fricile, temerile, convingerile negative, programele daunatoare si tot ceea ce este nebenefic fiintei umane au si un miros foarte subtil neplacut, in schimb gandurile frumoase, sentimentele  ce inobileaza fiinta umana, iubirea, compasiunea au un miros placut cateodata am perceput ceva asemanator unui miros subtil de trandafiri si alt miros asemenetor cu tamaia, sau miros floral, ceva fin, pur si suav.

Am observat ca mirosul acesta este foarte puternic in azilele de batrani, este greoi chiar cand iei primul contact cu el, chiar daca azilul este de lux, e vorba de acest miros, daca stai in mediu te obisnuiesti, exact la fel este si in spitale, datorita durerii, bolilor si suferintelor. Ceea ce este interesant ca acest miros neplacut te insoteste si dupa ce parasesti azilul sau spitalul, pana cand nu ti-ai schimbat hainele, ai facut un dus si te-ai purificat macar atat, mirosul inca persista « parca mi-a intrat in nas si nu mai scap de el«.    Mirosul in aceste situatii e foarte puternic pentru ca, concentratia programelor negative este mult mai mare, si de aceea de obicei se poate percepe de aproape toata lumea. Dar culmea este complet diferit in caminele de copiii si in crese unde puritatea, sanatatea, vitalitatea copiilor mici nu este inca viciata de societate, unde mirosul este placut dulceag, floral.

Cele mai recente descoperiri le am lucrand cu mine, si in momentul in care o trauma, o frica, o convingere negativa iese la suprafata si se elimina acel miros care o insoteste  se elibereaza si eu una il simt in camera. Puteti incerca si voi, cei care lucrati cu voi insiva cu diverse tehnici de elibarare si purificare.

Un foarte bun exemplu de cat de « bine« mirosim si ce mirosuri eliminam peste noapte din noi, este dimineata. Dupa ce v-ati trezit luati o gura de aer curat, nu aerisiti camera si intrati inapoi in camera. Ce simtiti ? Ce oare decat mirosurile fricilor, traumelor, convingerilor negative. Va vine sa aerisiti ? Sau miroase a trandafiri si flori ?

Da si noi avem miros, noi oamenii, si el este datorat nivelului de integritate la care ne aflam, nu e de mirare ca animalele il simt, noi mirosim a frica in contact cu un urs fioros, daca nu am mirosi a frica ne-ar lasa in pace. La fel cum s-a intampalat cu zeci de maestrii sau calugari in prezenta animalelor asa zis fioroase.  Exact la fel ne simte un caine, o pisica si se manifesta in relatia cu noi in funtie de ceea ce percepe in noi. 

In concluzie fiecare creatie a Divinitatii are miros specific, ca este roca, ca este arbore, ca este vietate si chiar om, dar pentru ca omul este inzestrat cu gandire, mirosurile se diversifica in functiile de gandurile care exista in noi in subconstient, inconstient sau constient. Gandurile sunt energie prin urmare energiile pe langa culorile pe care le au au si mirosuri specifice.

Articol realizat de Cristina Rusu-Marian ThetaHealing Practitioner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...