luni, 22 mai 2023

De la CARBON la SILICIU▪ASCENSIUNE


În Tabelul periodic al elementelor, numărul atomic al elementului carbon este șase, cel al siliciului este 14 - o octavă mai mare. Carbonul este necesar pentru a forma tot ADN-ul și ARN-ul, codul chimic al vieții așa cum există în prezent.

Profesorul de știință, Dr. Max G. Lagally, a descoperit că siliciul ar putea modifica ADN-ul - cu alte cuvinte, siliciul poate sprijini viața.
În acest moment evoluăm foarte repede ca specie umană.

Evoluția speciilor noastre „Homo sapiens” face un SALT CUANTIC către o specie „nemuritoare” cu 48 de cromozomi care au 12 linii fizice de ADN și 10 fire eterice de ADN.
Biologia noastră tridimensională (3D) este mutată alchimic de la carbon la cristalul de siliciu multidimensional (5D).
Dacă o bucată de lemn este pusă pe foc, aceasta arde până când nu mai rămâne decât elementul Carbon.
Cu toate acestea, dacă un diamant este plasat într-un foc, structura acestuia rămâne.
Deci, toate celulele noastre trebuie transformate din carbon în siliciu cristalin, astfel încât să putem susține cantitatea enormă de LUMINĂ și ENERGIE care ajunge pe planetă de la sfârșitul anului 2012.

Pe plan intern, toate celulele noastre se schimbă de la o structură organică la una cristalină, prisma perfectă prin care Lumina poate trece pentru a produce iluminarea corpurilor noastre, terminându-se astfel cu densitatea 3D.

💥 Nu toată lumea va experimenta această transformare.

Mulți oameni vor ALEGE, la nivel sufletesc, să „plece” înainte ca Pământul să atingă acel moment.
Alții vor pleca pentru că corpul lor nu va avea Lumina care să le permită să supraviețuiască în dimensiuni superioare.
Dar acele suflete, a căror decizie este să își schimbe structura celulară de la baza de carbon la forma cristalină, vor însoți noua „Terra Nova”/ Gaia în Epoca de Aur.
Și vor putea @scensiona FĂRĂ să-și părăsească trupurile.
Niciodată în istoria acestui Univers, ființele nu au făcut acest mare pas evolutiv, în același timp și conștient.

La sfârșitul anului 2012, când întregul sistem solar în ansamblu a ajuns la sfârșitul călătoriei sale de 26.000 de ani, iar Soarele, împreună cu planetele sale, a fost plasat în perfectă aliniere cu Soarele
Pleiadele (Alcione), cu Sirius, Orion, Centrul Galaxiei (Hunab Ku) și Gaura Neagră existente acolo, ca urmare a atracției gravitaționale enorme, am călătorit în 7 zile 5 ani lumină către sistemul stelar al lui Sirius, care este în a cincea dimensiune.
Astfel a început o Nouă Călătorie Galactică, un nou ciclu cosmic, iar un ciclu este o întoarcere prin ceva; Dacă îi adăugăm cuvântul „Ascensiune”, atunci acesta devine un ciclu ascendent, care va forma o nouă spirală „în sus”, un cerc care revine la originea sa, dar o Octavă superioară mai mare decât cea de unde a început.

Timpurile în care Ființa umană evoluează de la o dimensiune a conștiinței la alta, în aspectele fizice, mentale, emoționale și spirituale sunt din ce în ce mai scurte, dar acum nu este un pas de la o etapă evolutivă la alta, ci este un SALT de la dimensiune la alta, de aceea se numește Salt Cuantic.

În schimbările evolutive anterioare, Ființa Umană a rămas întotdeauna cu ADN-ul său bazat pe elementul Carbon, în Dimensiunea a Treia, iar acum vine schimbarea ADN-ului său în elementul SILICON, adică baza Cristalului de Cuarț, Cristalul ADN.

În Tabelul periodic al elementelor chimice putem vedea că, între numărul atomic al elementului Carbon și cel al Siliciului, există o diferență de opt, adică o octavă mai mare
Coincidență? NU! Nu întâmplător ... ci Cauzalitate, pentru că are o Cauză și are un Efect.

Un Salt Cuantic se întâmplă atunci când atomul suferă o modificare datorită forțelor „externe” care îl „forțează” să mute intern și, prin urmare, să îl modifice structural, schimbându-i morfologia față de alte elemente.
Particulele de Lumină, numite FOTONI, vor fi cauza acestei schimbări în atomul de materie tridimensională 3D, ale cărui particule vibrează la viteza 10/10 a luminii, „Deplasarea” acestuia către o dimensiune și frecvențe mai subtile mai mari decât viteza luminii, unde masa dispare ca atare.

Morfologia ființei umane se va muta către elementul siliciu, care este un element cristalin (în greacă, CRISTOS înseamnă CRISTAL), care va reprezenta un Salt Cuantic al Frecvenței, într-o spirală a FIBONACCI, care este baza geneticii Ființei Umane alcătuită din structuri cristaline.
Și este un Salt, deoarece Mutația și Schimbarea ADN-ului nu merg de la a 3-a Dimensiune la a 4-a, ci la a 5-a.

În cele din urmă, în filozofia mistică, cuvântul HRISTOS înseamnă „cel mai înalt nivel spiritual”, un nivel care depășește nivelul comun al ființei umane.
Și curios ADN-ul se va muta spre siliciu, încetând să mai fie carbon, astfel încât corpurile noastre să devină „luminoase”.

Acesta este noul pas pe care îl parcurgem în ASCENSIUNEA către Unitate/ Unul / Dumnezeu ..."

Sursa: Veronica Flores

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...