duminică, 14 mai 2023

Adevărat pe Kundalini.

 

Adevărat pe Kundalini. Sfinți despre puterea șarpelui - sufletul fascinat. Utilizați aceste oportunități

https://kerastore.ru/ro/pravda-o-kundalini-svyatye-o-sile-zmei---ocharovannaya-dusha-ty.html 

| Kundalini Yoga.

Baza lui Kundalini Yoga. Concepte generale

Calea yoga. Practică

Kundalini Yoga.

(कुण्डिलनी) pe Sanskrit înseamnă "inel laminat", "laminat sub forma unui șarpe".

Pe măsură ce cheia deschide ușa, deci yogin cu ajutorul deschide ușa la eliberare.

Trezirea doctrinei ( Kundalini Yoga.), canale de curățare, dezvăluirea chakrelor și experiențele fericirii goale subțiri în corpul energetic este piatra de temelie a celei de-a doua dintre cele cinci secțiuni ale învățăturilor Yoga Yoga - Shakti-Yantra.

Tradiţional, Kundalini Yoga. și Shat-chakra yoga Acestea sunt cele mai profunde învățături "interne" care conțin o masă de subtilități și nuanțe care sunt inaccesibile percepției de zi cu zi care pot fi găsite numai în dedicarea de la maestru.

Practică Kundalini - Yoga. Acestea nu sunt doar tehnici, aceasta este o călătorie misterioasă mistere la o altă viziune karmică a lumii la nivelul Prana. Într-o astfel de călătorie, Maestrul devine un dirijor de ghid, pe pașii există un student care vrea să vină la libertate.

Aceasta este, în esență, forța vieții în corpul de yoghine. Toate mișcările, emoțiile, creativitatea - există o manifestare în organism. În timp ce Nadi nu este șters, doarme. Când doarme, adică este într-o stare nerezolvată înmolandhare. Este descrisă sub formă de șarpe, care transformă în trei și jumătate se întoarce în jurul shiva-Lingama de fum de fum.

"Kundalini-Shakti este un șarpe la molandhare. Cel care va trezi acest Shakti și face ca alpinismul să ajungă la eliberare și nu există nici o îndoială. Yogin, care a dus la mișcarea lui Kundalini devine proprietarul forțelor - Siddhi. Ce altceva A spune despre asta? Jocul, câștigă moartea.Hatha Yoga Pradipics (3.98, 3.101, 3.113)

"Ar trebui să-l trezi pe Kundalini, Pierce [Chakras] și să aduci viața respirată în sfera lunii. Acest lucru provoacă interconectarea VAJR și închide cele nouă uși ale corpului. " Mahasiddh Matsienendanath "Yogavisha Minanath" (23)

Trei cifre de afaceri sunt trei orașe, jumătate din cifra de afaceri - esența dovedită care depășește cele trei calități ale naturii, într-o stare de curcan.

SHIVA-LINGAM Culoare fumoasă, în jurul cărora sa întors, înseamnă un corp subțire (Sukshma-Sharira), dar forma sa fumătoare indică faptul că conștientizarea este în salopeta celor trei lumi din Sansar. Creatura convențională a capului de șarpe este îndreptată în jos, Yoga se ridică, pentru că Se trezește. Rising, șarpele se îndreaptă treptat, se mișcă de-a lungul Sushumna . Când sa ridicat complet la Sushumna, ea stă la vârful coastei sale în Muladhara, iar Macushkin este în creier.


Unde trăiește Kundalini

"Două degete deasupra anusului, două degete sub lingam (organ genital), o regiune, ca un Lukovice, ca un Lukovice, este situată în lățime, ca un Lukovice, cu o persoană, cu o față întoarsă înapoi. Acest spațiu este rădăcina. Zeita este locuită acolo. Îi îmbrățișează pe toți Nadi și are trei și jumătate de rând. Ținând coada în gura lui, se odihnește în găurile de sushiumna.

Ea doarme acolo ca un șarpe și strălucește cu propria lumină. Este o zeiță de vorbire și se numește Semyon (Bija). Cunoașteți acest Kundalini, energia completă și aurul de flacără similar, având putere (Shakti) Vishnu. Aceasta este mama lui Sattva, Rajas și Tamas.

Există o sămânță de dragoste (Kama-Bija), frumoasă ca un bandhuk de flori. Silaba lui - Klim. Ea strălucește ca aur lustruit și este considerat yoginurile veșnice.

Sushumna o acoperă de asemenea. Sămânța frumoasă se odihnește aici, strălucitoare strălucitoare, cum ar fi luna de toamnă, în luciu de un milion de soare și în frigul unui milion de Mel. Zeita lui Tripura-Bhaiavi deține aceste trei focuri, soarele și luna. Ea, forța inițială, se numește și Bija.

Este înzestrat cu forțele mișcării și sentimentelor și circulă de către organism. Este subțire și are un fel de flacără. Uneori se ridică și uneori dispare. Aceasta este forța inițială, care se odihnește în Yoni și numită Pyambhu-lingam, o "auto-învățare" (care nu este creată de nimeni).

Toate acestea se numește Adhar-Padma (suportând Lotus), iar cele patru petale sunt indicate de scrisorile Van, Shang, Shan, San. Nu departe de Skymbahu-Lingama este regiunea Golden Couula. Vladyka ei este Dviland, iar zeița - Dakini. În centrul Lotus - Yoni, unde locuiește. Acesta circulă energia luminoasă a Kama Bija (sămânța iubirii) ".

"Nu există altă cale de a trezi Kundalini, cu excepția curățării șaptezeci și două de mii de ani". Hatha Yoga Pradipics (3.116)

Kundalini - Yoga este un proces tantric. În practicanții Tantra, accentul se pune pe energie, asupra senzației, pentru a spori sensibilitatea de conștientizare pentru a experimenta mișcarea Prana Shakti. Și Kundalini - Yoga lucrează la trezirea lui Pran și

chakra , și peste stimulare și curățare tattv. Practica inițială a sarcinii în yoga este de a curăța rețeaua de canale, deschiderea chakrelor, dezlănțuirea nodurilor și redirecționarea energiei din canalele laterale la canalul central. Când vor merge vânturile canalul centralMintea lui Yogin este complet scutită de iluzia dualității și devine nașterea și moartea nevăzută.

Efecte atunci când se trezesc Kundalini

Pentru trezirea Kundalini. "În stadiile incipiente, apare sudoarea, la starea de mijloc - comoție și pe cea din urmă - levitație în aer. Aceste rezultate sunt asigurate de o întârziere de respirație atunci când se află în poziția de lotus ". "Shandilla Upanishad" (1.20)

Se crede că Yogi ar trebui să stăpânească conștiința, abilitatea de a se auto-trimite înainte de a începe serios practicile cu energie. Dacă el este capabil să desființeze energia primită, mintea lui se confruntă cu diferite experiențe care apar.

Trezirea energiei poate trezi amintiri despre emoțiile trecute și vor influența conștiința. Dacă Yogin a stăpânit prezența, prezența se ocupă cu toate acestea, dacă nu, valurile emoțiilor vor împiedica practica.

Când yoginul este intens îndeplinirea intensului Pranayama, dorința lui poate fi intensificată, pentru că Elementul de focare a focului și manipura - chakra lucrează mai puternic decât de obicei. În acest moment, yoghii ar trebui să mănânce puțin sau să bea lapte cald cu unt la "Pacificați" focul interior. Yogin, începând să trezească Kundalini, nu ar trebui să mănânce niciodată alimente și băuturi reci.

Când îl trezi pe Kundalini, când Prana intră pe Anahata - Chakra, se poate trezi amintirea mamei și a tatălui său sau despre iubitul abandonat în lume și poate provoca lacrimi; Când Prana intră în Vishuddha - Chakra, atunci se poate ridica o tendință puternică pentru a critica sau a întuneca. Adică energiile au o influență puternică asupra conștiinței yoghinelor. Dacă yoginul este folosit pentru a avea grijă și încrederea în sine, acest lucru nu se întâmplă.

Inițial, yogin, gestionarea conștiinței și prauma, învață treptat să controleze elementele din organism. Efectuarea Pranayama, simte activarea elementului pământului ca căldură, mâncărime, arderea în mOLANDHARA - Chakra. În partea de jos a coloanei vertebrale, când se trezesc Kundalini.

Simțind elementul vântului, simte circulația Prana ca curenți subțiri curenți prin canale.

Pentru yogi, practica de a incita focul intern în Kundalini - Yoga.care duce la transmutația corpului fizic și la topirea picăturilor. Elementul de foc este un accelerator al progresului spiritual. Consolidarea elementului de incendiu indică o mișcare de energie consolidată, datorită căreia se emite căldura. Creșterea mișcării energiei oferă o mișcare continuă, care, la rândul său, duce la propagarea particulelor elementului de incendiu, deci se crede că elementul de incendiu are capacitatea de a crește sau absorbi totul.

Upanishads pretinde că prin Hatha Yoga, puteți depăși linia care sa acumulat în organism și după purificare pentru a vă stabili în cea mai înaltă, care este Caitania sau Divinitatea. Aceasta nu este o experiență, ci o fuziune absolută. La acest nivel, respirația se oprește complet, toate mișcările energiei, toată mișcarea minții și se realizează prin dizolvarea individului.

"Ar trebui să vă treziți, Pierce [Chakras] și aduceți viața respirației în sfera lunii. Acest lucru provoacă interconectarea VAJR și închide cele nouă uși ale corpului. " Mahasiddh Matsienendanath "Yogavisha Minanath" (23)

Canalele corpului astral sunt numite "Manvaha-Nadi", mai multe fluxuri de prana subtile. Când se trezește și se ridică, toate mandatul este activat.

Practica de curățare Nadi și controlul lui PranaMa oferă Yogi posibilitatea de a muta picături subțiri în corpul astral în așa fel încât să le conecteze în canalul central și apoi, separarea corpului subțire, intrați pe Samadhi.

Practica spirituală B. Kundalini - Yoga. Din punctul de vedere al senzațiilor este împărțită în trei etape:

  • Ora de durere
  • Bliss Time.
  • Uitând fenomenele lumii exterioare.

Ora de durere

În acest moment, yoginul se confruntă cu experiențe dureroase de la curățenie Nadi, trezire, întărirea dorințelor lumești din trezirea sa (furie, pofta, un apetit sporit, emoționalitate), viziuni necurate ale lumilor sanitare cauzate de influența spiritelor, Starea de spirit instabilă din circulația Prana prin timpul de canale se numește timp de durere (suferință, hotness).

  • "Confruntat cu boli, yoga, care se teme de ei, spune: motivul bolilor mele este clasele de yoga. Acesta este primul obstacol în yoga.
  • Al doilea obstacol este îndoielnică cu privire la eficacitatea practicii yogice.
  • al treilea obstacol este frivolitatea și confuzia minții.
  • Al patrulea - indiferență și lenea.
  • Somn - Al cincilea obstacol în practica yoghică.
  • Al șaselea obstacol este atașamentul la obiectele senzuale;
  • a șaptea - percepție eronată sau amăgire.
  • A opta - atașament la afacerile lumești.
  • Al nouălea este lipsa de credință.
  • Al zecelea obstacol este incapacitatea de a cunoaște adevărurile de yoga.

"Yogi rezonabil trebuie să evite aceste zece obstacole cu o analiză și prudență atentă""Yoga-Kundalini Upanishada" (48 - 55)

În prima etapă a practicii, când Prana nu este sub control, efectuând Pranayama, Yogin se confruntă cu dificultăți. Experimentele și experiențele sale nu pot dezvolta luni, chiar dacă se practică foarte intens; Mintea lui va fi distrasă, intră în prostie (Tamas) sau prostate, doresc plăcere lumești; El poate trezi dorințele puternice de pasiune, pe care nu le-au depășit înainte; Uneori, el poate experimenta emoții puternice sau gânduri, provocând milă de el însuși, frică, deznădăjduire, neîncredere în puterea lor și modul de practică aleasă. Acest lucru se datorează mișcării vânturilor karmice necurate, care, urcând la cap, afectează conștiința.

"Cu adevărat este greu să se angajeze în yoga, totuși, să mergem la risc, chiar dacă viața lui va rămâne în părul". "Shiva Schita" (3.47)

În acest timp dificil, yoginul trebuie să mediteze cu inconstanțe, suferința de Sansar, generând o mare determinare și renunțare. Este necesar să citiți viețile marelui Guru și Sinry Siddhov, păstrați o dezghețare și perseverență, prezentându-se cu yogin fără teamă. Cu toate acestea, yoghii ar trebui să evite un stil de viață prea ascetic, posturi etc. Dacă trupul lui era obosit, ar trebui să-i dea o odihnă. Pentru a menține sănătatea, ar trebui să mănânce alimente bune.

Timpul fericirii

Apoi, atunci când canalele de energie sunt restaurate, îndreptați, extindeți, umplute cu prana, încep să completeze nectar, statelor nenumărate de fericire temporară sunt testate - această etapă se numește timp de fericire. Când această fericire devine constantă și se amestecă cu experiențe externe vizibile în lumea materială, ei spun că Yoga a intrat în încercarea de fericire.

Canalele sunt curățate, nivelul de energie crește și începeți să simțiți fericirea care începe să însoțească în mod constant în organism. Această fericire este descrisă în texte, este bărbat sau femeie, bliss pran sau bliss Nadi.

De exemplu, se poate întâmpla în chakra Svadchistan și însoțit de MOULA, Uddiya Bandhas care apar în mod arbitrar. Acest lucru indică faptul că energia se ridică și este ușor inclusă în canalul central.

Se poate întâmpla în Molandhara Chackra și sa răspândit de la rinichi până la scopurile din spate.

Poate să apară în ombilic, chakra manipura și testată ca fericire, asemănătoare cu un sentiment atunci când mănâncă mâncare, doar mai sofisticată, oferind distracție și bucurie.

Bliss în Anahata Chakra ca fericire de dragoste sau de la bucurie de la întâlnirea cu prietenii care vă acoperă și oferă o stare subtilă de entuziasm ca un subțire atât de divin divin.

Bliss în Chakra Vishuddha, ca o stare de emoție.

Bliss Ajna și sakhasrara-chakra, ca o stare de bucurie nefericită.


Când canalele au fost șterse, are loc o altă ispită - acestea sunt diferite experiențe ale fericirii. Uneori, practicantul este atât de bun încât vrea să râdă în mod constant sau să danseze sau să cânte.

Oblisiunea fenomenelor din lumea exterioară

Când Yogin, datorită stăpânirii lui Pranran, testează "semne de zi și noapte", intră în starea "Mare pace" (Samadhi), apoi picături subțiri în corpul său energetic încep să se topească, iar cele mai mici idei duale ale minții încep a dizolva. În acest moment, Yogin se poate arunca în Samadhi, angajat în topirea energiei interne.

Cinci semne care indică trezirea Prana

Când, datorită claselor persistente, energia lui Yogin se trezește, el se confruntă cu cinci semne care indică activarea

1. Experiența plăcerii fericire a corpului, însoțită de flash-uri de claritate (Ananda).

2. Senzarea zborului (levitație), însoțită de penetrare temporară în lumină clară (Udbhava).

3. Creeping (tabără).

4. Conștientizarea conștientizării într-un vis datorită faptului că prana este inclusă în canalul central (Yoga Nidra).

5. Swinging în fericire însoțită de o controversă sau o rotație a capului (Ghurni).

Aceste semne sunt descrise în Shiva-Sutra. Cu toate acestea, înainte ca aceste semne să apară, yoginul va experimenta numeroase experiențe inițiale asociate cu purificarea canalelor și circulația energiei.

Experiențe obișnuite la începutul practicii Kundalini - Yoga

Foc și frig.

Cu o trezire intensivă a energiei din regiunea Mladukhara, o creștere puternică a căldurii, însoțită de o bătăi de inimă rapidă, de asemenea, yoginul se poate îngrijora de frisoane. Acest lucru se datorează trezirea energiei în Molanda și activarea canalelor Pingal și IDA, care sunt încă nerezonabile. Yoginul poate avea o creștere a temperaturii ca o răceală. În acest moment, el se confruntă sever cu "soarele" și "luna" în corpul său.

"Goosebumps" și mâncărime

Deschiderea canalelor de suprafață și a matrului pe piele este simțită ca cu furnicături, brânză, mâncărime, ca și cum insectele se târâse în jurul corpului. Mâncărime, brânza poate fi puternică în locuri unde canalele sunt spascate sau înfundate. Așa cum se curăță în aceste locuri există un sentiment de fericire, un sentiment de transparență a pielii.

Avertisment, ușurința corpului

AVERTISMENT, Luminozitatea corpului indică deschiderea Molandhara și activarea binelui, umplutura parțială a pranei de sushium.

Severitatea și "nanitatea" extremităților

Datorită canalelor brute, umplerea inegală a degetelor, picioarelor, o oprire, care poate provoca un sentiment de umflare și tăiere, umflare. De-a lungul timpului, se trece, pentru că Prana este armonizată în mod natural.

Lumina luminii

Intermitent apar în zona inimii și în Interbra. Când Prana intră în aceste centre, se simt beat și văd lumina, care uneori poate fi strălucitoare ca un fulger sau lampă și uneori plictisitoare.

Vibrații în Tele.

Vibrațiile sunt asociate cu mișcarea ascendentă a lui Vyang-wai și alte wija prin canale. Uneori, corpul de yoga se poate îndoi în timpul așezărilor, iar capul se va arunca înapoi, uneori genunchii pot fi arși sau așezați în poziția de lotus, poate sări ușor. De asemenea, stomacul lui se poate micșora involuntar, sau umerii lui se pot răsuci, iar în gât pot avea spasme musculare. Aceste mișcări nu ar trebui să fie înspăimântate, indică faptul că vântul a început să se deplaseze prin canale, dar canalele sunt încă înguste, brute. Când se extind, aceste mișcări vor dispărea.

Sună în urechi

  • Fluiera,
  • sună clopote,
  • urechi de așezare
  • buzz.
  • buzz,
  • vot,
  • diverse melodii.

Toate aceste experiențe sunt precedate de un sunet mai subtil "prezent" folosit în Nada Yoga. Acestea sunt semne de purificare a canalelor Anahata - chakre și canalul central.

"Experiențele lui Yogi când se ridică Prana
Când Prana și Shakti
începeți să vă îndepărtați unul de celălalt
yoginul învață așa:
Șapte sunete pe care le aude,
cinci culori vede
trei miros se simte
două gusturi pe care le cunoaște -
așa că Domnul luminii a determinat semne. "
 
Rishi tirumular "tirumantyram",
tantra 3 (723)

Creierul vine curenții de energie din cabana sau din spațiu. Acestea intră în canalele centrelor superioare, activând corpul subțire.

Viziune

În acest stadiu, yoginul poate intra cu forța energiei și astral-ului, vezi culorile Pran, elemente, chakre, energii ale altor persoane sau evenimente șterse.

Yoginul nu ar trebui să fie fascinat de viziuni, încercând să le interpreteze sau să le întrebe cu fermitate, gândindu-se astfel: "Acest lucru nu este nici rău, nici bun, acesta este un alt strat de conștiință". Aceste straturi regulate de conștiință sunt, în esență, aceeași iluzie ca și gândurile goale, ca un curcubeu în cer, ca un ecou în munți, ca miraj, ca un vis, ca un vis, ca o lună ca o lună în apă.

Sublimarea dorinței sexuale

În Tantra, energia sexuală nu este suprimată, deoarece este energia în sine, este trezită și transmisă. Asemenea practici precum Vajroli-Mouda, Sakhajreol-Mudra, Ashvini-Muda, MOULA Bandha, subliminează energia sexuală într-o prana spirituală subtilă. Atunci când energia sexuală, în loc să curgă, generează senzații de înec, vibrații și fericire în Svadchistan - Chakra și apoi se ridică prin canalul central spre creier, ea dă experiența spirituală a lui Yogin.

Dacă vântul începe să se ridice, trezit și Nadi în domeniul organelor genitale nu este suficient de larg, Yogi poate experimenta o dorință sexuală puternică, care va fi un obstacol în calea viitoarelor sale clase. În acest caz, acesta trebuie să oprească exercițiile care să sporească energia și să continue practica de curățare NADI:

~ Efectuați Mudra Ashvini în combinație cu Vajreol-înțelept zilnic la treizeci de minute pe zi timp de cel puțin trei luni sau șase luni,

~ Efectuați Pranaama Cachita Cumbtosa până când canalele din câmpul picioarelor, pelvisul, organele genitale (Svadchistan-chakra) sunt complet purificate, iar vântul circulă liber,

~ Efectuarea zilnică axată în domeniul organelor genitale (la Svadchistan-chakra) cel puțin treizeci de minute de metodele Shat-Chakra Yoga,

~ Zilnic înainte de culcare pentru a efectua viparita-karani de la zece minute la o oră timp de șase luni,

~ Practicați creșterea energiei peste coloana vertebrală și coborând-o în jos pe canalul din față prin metoda Yoni-Wise, simțindu-se ca prana, în loc să curgă, se ridică până la cap și apoi scade prin canal în partea din față a corpului.

Datorită acestui fapt, energia va începe să circule liber, iar podeaua lasă yoginul.

Principalele semne de trezire sunt:

  • Experiența "focului interior". Acesta este un sentiment de "căldură spirituală specială care acoperă întregul corp. Este, de obicei, o stare de plăcere extremă, dar uneori, în caz de rezistență a ego-ului, poate provoca chinul.
  • Apariția fenomenelor parapsihologice. Clairvoyance, foresight, telepatie, vise profetice, sincronizare Jung, viziune neașteptată a Aura, chakra, amintire spontană a vieții trecute - fenomenul obișnuit Kundalini, experiențe bustoase. Adevărat, trebuie spus că în fiecare caz ceva este activat de ceva.
  • Sentimentul de unitate cu totul.
  • Condiția de expansiune a conștiinței este dificilă în limba cuvintelor, când o persoană simte parte dintr-un singur flux și dă o plăcere de nedescris.
  • Exacerbarea intuiției. Este strâns legată de cele trei. O persoană care credea creșterea lui Kundalini simte că conduce o anumită putere spre el.
  • Schimbări de dispoziție ascuțite. De la încântarea absolută la depresie extremă, până la impulsuri suicidale, iar tranziția poate apărea într-o perioadă scurtă de timp.
  • Schimbați temperamentul sexual. Se întâmplă complet diferit. De la pierderea deplină a interesului față de sex la o explozie bruscă a activității sexuale frenetice.
  • Experiența iubirii universale. Un sentiment mai profund de texte spirituale la starea de înțelegere.
  • Viziune în imaginația anumitor personaje. De exemplu, apariția unui șarpe în vise poate indica uneori activitatea

Când energia intră în sakhasrara, totul se schimbă. Yoginul poate practica de ani de zile și poate fi la un nivel stabil la toate timpurile.

Dar când chiar și o mică parte a energiei se ridică

sakhasrara -Cahar.Scoristii lui de claritate cresc, iar noile sale experimente si abilitati cresc rapid. Chiar și o mică parte a energiei duce la Samadhi, la alocare corp subțire, La lumină, la experiența scurtării.

Ridicarea parțială Kundalini - Shakti. O concentrație semnificativă a minții este realizată în Sakhasrara, o scurtă fericire și o iluminare parțială sau claritate în anumite aspecte, precum și inspirație în artă, poezie, știință.

Chakrele superioare posedă un mare potențial. Se poate spune că fiecare persoană are această stare de sfințenie și geniu și starea omniscienței. Și de îndată ce energia ajunge la chakrele superioare, se conectează imediat la un rezervor uriaș de sfințenie și omniscinări.

Dacă puterea energiei ascendente este minoră sau mică, o persoană suferă pur și simplu câteva viziuni și fantezii. Dacă această putere este suficientă, ea deschide starea de claritate și se schimbă karma.

Simbolul energetic al lui Kundalini este un șarpe de foc care curburați 3½ rotații în chakra rădăcină - unul dintre cele șapte centre energetice umane.

Esotericii, astrologii spun că epoca Aquarius, care include umanitatea - era eră a unei femei. Pentru prima dată în 12960, axa Pământului va începe să se îndrepte spre centrul galaxiei și va indica constelația constelației Vărsătorului. La 21 decembrie 2012, axa Pământului va indica marginea acestei constelații, iar în următorii 2160 de ani, axa de împământare se va deplasa prin constelația Vărsătorului.

Om de știință și Ezoteric Drunvalo Melchizedek în cartea "Snake cu piele de lumină: mișcarea pământului Kundalini și răsăritul soarelui femininității" scrie: "Cu centrul planetelor noastre, pământul este asociat cu un fel de energie deosebit, care este în mare parte similar cu șarpele. Se mișcă, ca un șarpe. LA tele. În mod similar, energia numită Kundalini se mișcă. Este acest planetar Kundalini care trezește căutarea spirituală în țară - nu numai în ashramps, temple și mănăstiri ale diferitelor țări, dar și din oameni obișnuiți, care caută și pe Dumnezeu în felul lor. Pământul Kundalini este o energie secretă asociată cu inima fiecărei persoane. Până la 21 decembrie 2012, va fi finalizată precesia Equinox, iar începutul ciclului de 13000 de ani va fi finalizat. În acest moment, ciclul anterior se va încheia, iar primul, metodele pentru bărbați Controlul asupra vieții omenirii sa epuizat. În acest moment, o femeie va prelua controlul asupra omenirii și va duce la lumină. "

Sub influența gravității soarelui și a Lunii, axa de rotație a pământului face o rotație circulară lentă, ca un lup uriaș. Luna și Soarele își caută atracția lor pentru a "întoarce" axa Pământului, ca urmare a fenomenului de precesie. Ciclul de precesie este 25920, o epocă astrologică este egală cu 1/12 cicluri și este de 2160 de ani.

Precesiunea este cheia de deschidere a anului mare care durează în 25920. Anul mare este format din adăugarea a trei mișcări diferite. În jurul axei sale în sens invers acelor de ceasornic (ciclul zilnic), Pământul zboară simultan de la soare (în sens invers acelor de ceasornic). Terenul trece în mod constant 12 Zodiac Zodiac Zodiac (ciclu anual), indicând o nouă constelație la fiecare 2160 de ani. Pentru a identifica oscilațiile axei Pământului, sunt necesare 2160 de ani de observații astronomice continue pentru a detecta ca axa Pământului, acumulând abateri de la constelație la constelație, la fiecare 12960 de ani "se transformă". Pentru un ciclu de rotație în vârstă de 25920 de ani în jurul centrului galaxiei, axa terenului "se întoarce" la două puncte: într-una este înclinată spre centrul galaxiei, în cealaltă - se îndepărtează de el.

Potrivit calendarului Mayan la 21 decembrie 2012 - și există una dintre aceste două puncte. Potrivit profețiilor antice, energia punctului de lumină al pământului este Pământul Kundalini, care se mișcă ca un șarpe, în aceste două puncte, transformând Pământul își schimbă poziția pe suprafața planetei. Această vitalitate se desfășoară și, în mișcare, se concentrează la noul punct.

Pământul Kundalini este întotdeauna "legat" la un singur loc pe suprafața pământului și rămâne acolo 12960 de ani. Apoi se mută într-un loc nou în funcție de ciclul de precesie. Profețiile spun că acum 12960 de ani sa mutat și, curbată, concentrată în Tibet. Potrivit calendarului Mayan, șarpele de lumină - Kundalini a venit în mișcare în 1949 și a terminat deja să se mute într-un loc nou - munții din Andes în Chile - casă nouă Kundalini Pământ - centrul trezitorului spiritual al planetei. Această mișcare marchează nu numai tranziția de la energia spirituală a bărbaților la feminină, ci și la schimbul puterii spirituale din Tibet și India din Chile și Peru. Drunvalo Melchizedek scrie că Kundalini al Pământului este o energie asemănătoare cu bătăile care se gătește adânc în adâncurile planetei, în urmă, mileniul a murit în interiorul continentului Atlantis: "Falling de la cerul de fragmente uriașe de asteroid cu 3000 de ani înainte Moartea Atlantisului a devenit nu numai o alternanță a sfârșitului acestui continent, ci și cauza sfârșitului acestui continent începutul catastrofei. Kundalini Mama Pământ, sau un șarpe ușoară, a început să se mute într-un loc nou pentru a duce la echilibru, ceea ce a fost destinat să devină o lume nouă ".

Sub influența Kundalini, a fost creată faimoasa "carte de schimbări" - I-Jing a fost creată. Pe teritoriul influenței energetice a Kundalini, Buddha, fondatorul budismului, religia mondială, care este îmbogățită cu o înțelegere profundă a câmpurilor energetice umane și dimensiunile mai mari ale conștiinței. Budismul tibetan este singura religie live, care a păstrat amintirile lui Mer-Ka-Ba - "corpul luminos uman". Energia Kundalini va traduce omenirea la o nouă existență energetică - a 4-a dimensiune. Acest lucru se va întâmpla prin schimbarea spiralălor ADN. În mănăstirea Likir, la statuia de 25 de metri a Buddha Maitrei - Buddha a viitorului, treceți practica activării și schimbării ADN-ului. Mănăstirea situată pe vârful dealului din starea indiană a lui Kashmir, repetând forma în formă de inel al dealurilor, are apariția unui șarpe laminat. Likyr - simbolizează nu numai Kundalini al Pământului, ci și spiralele ADN.

Drunvalo Melchiededek scrie: "Șarpele de lumină a ajuns doar la noua zonă geografică a habitatului său, iar mișcarea acestuia încă finalizată acționează într-un efect o nouă vibrație care acoperă întregul teren. Această vibrație este radical diferită de cea pe care au emis 13.000 de ani anteriori. Ciclul nu este un cerc, ci o spirală. De fiecare dată când completează rândul complet, nu închide cercul, dar începe o nouă rundă de spirală, deoarece, de exemplu, are loc în molecula ADN. Și, ca o moleculă de ADN, codurile apar în combinații noi. Prin urmare, noua cale, lumea nouă și noua interpretare a unei singure realități, care ar trebui și pe care omenirea o deține ".

Pentru a înțelege esența acestor povestiri și a le înțelege, trebuie să vă imaginați mai întâi că este cosmologie.Cosmologie, care servește un fel de peisaj superior pentru tot, așa cum este descris pe aceste pagini, se bazează pe precesiune și cicluri legate de schimbare.


Precesiune

S-ar putea să crezi că știi ce este precesiunea. Cu toate acestea, ceva este legat de acest ciclu, despre ce probabil nu ați auzit niciodată. Din câte știu, nu am scris niciodată înainte, deoarece aceste informații au fost transferate doar de la gură în sensul vechii culturi tribale din diferite țări. Vorbesc despre așa-numitul șarpe luminos.

Dacă spunem extrem de simplu, precesiunea (sau precedând echinocibilii) este doar oscilația axei Pământului. La sfârșitul ciclului complet al acestei oscilații sau o cifră de afaceri a axei, este nevoie de puțin mai puțin de 26 de ani (sau mai degrabă - 25.920 de ani).

Axa de împământare are, de asemenea, fluctuații suplimentare descrise în carte "Misterul antic al florii vieții".Cu toate acestea, aici avem în vedere numai precesia principală sau primară.

Pe măsură ce axa Pământului în fluctuațiile sale descrie un cerc, aceasta indică în mod consecvent toate cele douăsprezece constelații zodiacale. Aceasta înseamnă că precesia indică fiecărei constelații noi (sau, figurat, în mod figurat, intră ") la fiecare 2160 de ani. Cu alte cuvinte, ciclul de precesie constă din douăsprezece părți, fiecare dintre acestea reprezintă o constelație zodiacă separată și, prin urmare, un tip special de energie. Civilizația antică este chiar cea mai veche dintre cei cunoscuți, Sumerian, care a existat cu aproximativ 6.000 de ani în urmă, știa despre precesia și despre aceste douăsprezece diviziuni ale cerului de noapte.

Vreau să subliniez în mod specific: să identifice faptul că chiar și axa Pământului are oscilații, sunt necesare 2160 de ani de observații astronomice permanente și calcule matematice. Dacă credeți că arheologii noștri, atunci înainte de Sumrov, noi, oamenii, au fost barbari păroși care nu aveau înțelegerea necesară, nici disciplina necesară pentru a observa cerul stelar și descriu o perioadă atât de lungă de timp. Cu toate acestea, sumerienii deja în zorii civilizației lor au fost cunoscute exact pentru ciclul precesiei terenului. Un fapt similar conduce la o jenă a arheologilor care studiază acest subiect, dar acesta este modul în care lucrurile sunt. Cel mai recent, mii de plăci de lut au fost descoperite în timpul săpăturilor arheologice - rămășițele culturale ale orașelor antice sumeriene, acum îngropați adânc subteran. Acoperite cu scrisul vechi de clinox, aceste semne se întorc la începutul civilizației sumeriene și exact la cele mai mici detalii, descriu ciclul de precesie. Sumerienii antice au deținut această cunoaștere cosmică, deși în termeni de istorie, așa cum o înțelegem astăzi, pare imposibilă.

Cum poate fi? În cartea sa "Misterul antic al florii vieții"Îți sugerez un răspuns la această întrebare, dar aici nu voi da aceste informații deoarece nu are nicio relație directă față de povestea noastră.

Linia, în jurul căreia precesia este efectuată în 26.000 de ani

Smochin. 2. Schema de precesie


Tibetanii și indienii, de asemenea, din vremurile străvechi, au descris mișcările axei Pământului. Ambele culturi au atașat importanța a douăsprezece diviziuni ale cerului înstelat, chemând aceste diviziuni southes.adică "perioade de timp". Înțelepții din India și Tibetul au legat fiecare sGU.cu constelație zodiacă separată și inerente impactului deosebit asupra vieții umanității. Astfel, doctrina lui sudeste o parte integrantă a astrologiei estice.

Cu toții am auzit deja de multe ori că omenirea este inclusă în epoca Vărsătorilor. Asta este adevărat. La 21 decembrie 2012, axa Pământului va indica marginea acestei constelații. Și pentru prima dată în 12.920, ea va începe să se îndrepte spre centrul galaxiei și nu de la el. În următorii 2160 de ani, axa de împământare se va deplasa prin constelația Vărsătorului. Ce se va întâmpla atunci "Majoritatea oamenilor sunt, în general, necunoscuți; Dar acest fenomen astronomic va afecta fără îndoială viața noastră.


Asthologie modernă

Astăzi, partea copleșitoare a populației Pământului nu crede în astrologie. Este tratată ca basme ale bunicii și, de obicei, asociate cu "predicția soartei" pe poziția planetelor în momentul nașterii sale. Dar odată ce astrologia era complet diferită.

În zorii civilizației, conștiința umană a perceput astrologia ca știință, cu care a fost posibil să se înțeleagă și să prezică diferite aspecte ale viitorului. Cu toate acestea, cea mai mare parte a cunoștințelor astrologice nu au avut nicio legătură cu personalitatea unei persoane. În Egiptul antic, acum 6200 de ani, calculele mișcării stelelor și a planetelor au fost folosite pentru a îmbunătăți bunăstarea poporului și a conducătorilor săi. Astrologia "Horoscop", concepută pentru nevoile unui individ separat, a apărut doar în 332 î.Hr. ER, în timpul cuceririi Egiptului Alexandru Macedonian. Cea mai apropiată stea pe pământ este soarele - joacă astrologie un rol crucial. Soarele afectează, de asemenea, vremea pământească și sateliții săi artificiali și rețelele de comunicații. Și afectează, de asemenea, câmpul magnetic al pământului. Fără radiații solare pe planeta noastră nu ar exista nici o viață. Pământul își va imagina o piatră uriașă care zboară în spațiul cosmic.

Luna conduce oceanele Pământului, provocând valuri. De asemenea, are un impact extraordinar asupra vremii, afectează coacerea biologică și modelele de naștere a formelor de viață pe tot pământul și chiar afectează emoțiile umane. Acest lucru este evidențiat, de exemplu, rapoartele de poliție privind dinamica criminalității în orașele mari. În ziua lunii pline, precum și zile înainte și după aceasta există mai multe crime decât pentru restul lunii. Și acest lucru nu este întâmplător. În timpul lunii pline, oamenii devin mai emoțională și fac acțiuni pe care ei nu le au în mod normal atunci când influența lunii este mai slabă.

Deci, este impus că cerurile nu au nicio influență asupra oamenilor pământești.

Dar dacă impactul descris mai sus există într-adevăr, este oportun să se pună întrebarea: și atunci când pământul însuși, figurativ vorbind, "întoarce fața" în direcții diferite ale cerului, ar trebui să ne așteptăm la orice schimbări puternice care afectează o persoană? Pentru civilizațiile antice, era destul de evident. Da, viața noastră se schimbă de fiecare dată când axa de împământare schimbă unghiul de înclinare și "intră" într-o nouă constelație zodiacală.


Șarpe ușoare

Pământul Kundalini își schimbă poziția pe suprafața planetei în două puncte foarte specifice ale ciclului de precesie. Nu este apogeuș când axa Pământului este cea mai îndepărtată din centrul galaxiei și nu perige, când este cel mai apropiat de centrul galaxiei. Suntem interesați de alte două puncte: într-o singură axă a pământului Începe să se aplecela centrul galaxiei, iar în cealaltă - Începe să se întoarcădin centrul galaxiei. La 21 decembrie 2012, axa va începe să se îndrepte spre centrul galaxiei. Și apoi Kundalini Pământul va începe să-și schimbe locația pe suprafața pământului.

O viata organicȘi, prin urmare, nu este întotdeauna matematic perfect. Lucrul este că majoritatea proceselor de viață se bazează pe un număr de fibonacci (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 ...), care se apropie doar de mijlocul de aur. Prin urmare, deși pe 21 decembrie 2012 - acest lucru este corect matematicdata, de fapt, deplasarea lui Kundalini sa întâmplat deja în 2002! Cu toate acestea, pe scara ciclului de 25920 de ani, zece ani este o eroare foarte mică și destul de organică. Iar impactul principal asupra conștiinței umane este încă la început; Vârful lui trebuie să simțim încă. Deci, în ce moment minunat am avut o șansă de a trăi!

Deci, în ambele puncte, pe care am spus-o mai sus, Kundalini al Pământului se mișcă dintr-o poziție fixă \u200b\u200bpe suprafața planetei la alta. Ca urmare, schimbările gigantice în înțelegerea și practica spiritualității apar pe planetă, penetrând toate sferele vieții pământești - până la viața de zi cu zi a celor mai obișnuiți.

Ambele locații geografice sunt așa, de unde a plecat doar Kundalini și atunci unde se mișcă, au o mișcare deosebit de grandioasă. De la locul unde a plecat Kundalini, iar energia spirituală merge cu ea. Și, poate, nu se va întoarce în curând. Și în locul în care se mișcă Pământul Kundalini, apare brusc o energie spirituală actualizată, care are un efect rapid asupra tuturor locuitorilor locali. Și, la rândul ei, înțelepciunea și lumina lor recent dobândită afectează întreaga lume.


Energie Kundalini.

Care este Pământul Kundalini? Este probabil ca esența Kundalini să poată fi explicată din poziția persoanei însuși, deoarece pământul și corpul uman sunt aproape identice. Dar nu numai energia Pământului Kundalini este foarte asemănătoare cu energia corpului uman; Chiar și acele domenii energetice puternice ca câmpul planetar al MER-KA-BA (corpul lumii planetei) și câmpul uman al lui Mer-Ka-Ba (corpul luminii umane) sunt absolut aceleași dacă nu plătesc atenție la dimensiunile lor comparative. Orice câmp geometric electromagnetic în câmpul măsurilor KA-BAH este complet identic cu același câmp al oricărei ființe umane.

În ceea ce privește omul, el are cinci fluxuri de energie posibile, originare la baza coloanei vertebrale, iar fiecare flux în diferite etape ale dezvoltării umane are propriul scop special. Unul dintre aceste fluxuri - energie sexycare este familiar cu majoritatea dintre noi. Stim chiar că reprezintă: Când experimentăm orgasmul, simțim că această energie sexuală se ridică pe coloana vertebrală. În plus față de ea, există încă patru fluxuri energetice, iar unul dintre ele se numește Kundalini. Majoritatea oamenilor se simt Kundalini direct imediat după orgasm, adevărul nu este întotdeauna; Sunt cei care simt această energie inainte deorgasm. Atunci când energia lui Kundalini se ridică de-a lungul coloanei vertebrale, modifică metoda noastră de "viziune" (sau interpretare) a lumii, în funcție de locul în care se mișcă în sistemul energetic.

Energia Kundalini este foarte asemănătoare cu energia sexuală în sensul că atât prima și a doua energie, sunt foarte puternice și incontrolabile, mai ales atunci când se ridică prin polul spinal. Dar dacă energia sexuală este asociată cu procesul de creare și reproducere, energia Kundalini este asociată cu procesul de creștere spirituală. În cele din urmă, după aceea, în timp ce înțelegem energia sexuală și energia Kundalini, vom deschide din nou trei fluxuri energetice în tine, deși această descoperire nu este posibilă în această viață. (Nu mă voi extinde aici despre aceste trei fluxuri energetice, deoarece nu au o relație directă cu subiectul cărții.)

LA acest moment Istoria pământului din Kundalini a început să se miște și să-și schimbe habitat, ceea ce duce la o nouă vibrație. Și această schimbare de energie va afecta fiecare persoană pe pământ. Este acest pământ Kundalini și numit Snap de sunet ușor.


Notă importantă

Pentru a înțelege mai bine cât de mult este important punctul de ciclu de precesie pentru noi, pe care îl vom realiza pe 21 decembrie 2012, să luăm în considerare următoarele fapte științifice.

13 Ltd. Cu ani în urmă, punctul cel mai apropiat de centrul galaxiei în ciclul de precesie, punctul de la Polul Nord, și-a schimbat poziția. Se crede că sa mutat din Golful Hudson în locul prezent în Oceanul North Arctic. Astfel, a avut loc axa axei de rotație, iar acest eveniment este confirmat științific.

Și timp de 13 ani înainte de aceasta, adică 26 de ani în urmă, când eram chiar în punctul de ciclu al PR, unde acum, axa Pământului a suferit aceeași compensare cardinală. Unii oameni de știință prezic posibilitatea unei noi părtinire a polului, iar previziunile lor se bazează pe faptul că ultimele două deplasaje ale polilor Pământului au reprezentat aceste puncte de timp. Natura funcționează întotdeauna ciclic.

O altă problemă pe care mulți oameni de știință sunt îngrijorați astăzi: În timpul deplasării polului fizic menționate mai sus, câmpul magnetic al pământului a strămutat. Aparent, acum stăm pe pragul aceleiași schimbări. Magnetismul Pământului pare în prezent cel mai puțin stabil în ultimii 13 000 de ani. Sa stabilit că aproximativ 2000 de ani în urmă, câmpul magnetic al pământului a început să slăbească treptat. Și acum 500 de ani, această slăbire a câmpului magnetic a accelerat brusc.

Aproximativ 35-40 de ani în urmă, anomaliile, reflectate în migrarea păsărilor și animalelor, care se concentrează pe liniile electrice magnetice au început să fie găsite în câmpul magnetic. Deci, la un moment dat, păsările migratoare și animalele au fost împușcate de la drum, deoarece câmpul magnetic și-a schimbat direcția, fie a dispărut deloc.

Până în anul 1997, câmpul magnetic a început să detecteze noi semne de instabilitate și atât de puternică încât plantarea aeronavelor care utilizează autopilot a fost foarte periculoasă. Așa-zisul abaterisau abateri, de la direcția adevărată la nord au fost prea numeroase. Prin urmare, la toate aeroporturile din lume trebuiau să rescrie hărțile magnetice pentru a le aduce în linie cu o nouă realitate. (Că vă puteți verifica.)

În 2005, oamenii de știință geologici au început să raporteze anomalii magnetice incredibile înregistrate la nivel mondial. Ei au sugerat că, probabil, în viitorul apropiat, polii magnetici ai pământului vor fi schimbați în locuri, adică Polul Nord va deveni sudic și viceversa. Dezbaterile științifice au durat unsprezece zile înainte ca guvernele să reușească să le oprească. Dar în 2006 au izbucnit cu puteri noiPentru aceiași oameni de știință, nu o glumă cu extremitatea anomaliei magnetice, a prezis că schimbarea polilor poate apărea în orice moment. Dezbaterile lor au fost din nou oprite, de data aceasta după cinci zile.

Povestirile pe care le veți citi mai jos se bazează pe aceste informații spațiale. Aceste povești sunt adevărate, deși din punctul de vedere al viziunii moderne, ele pot părea incredibile. Acestea sunt date aici pentru a vă inspira să percepeți posibilitatea unui alt viitor excelent, care va veni după finalizarea acestui ciclu de întuneric, care părea că este întreaga lume. Dar vă rog să nu vă uitați la întuneric, ci să atrageți atenția spre lumină.

Pure, fără ghid de întuneric - în interiorul tău singur.

Viața poate părea o călătorie misterioasă, dar dacă vă percep din adâncurile inimii, nu va fi decât un joc pentru copii.

Hinduismul învață că în corpul uman, trei centimetri deasupra rectului și trei centimetri sub organele genitale, există un triunghi excelent, în care Kundalini Shakti sau puterea șarpelui. Kundalini. (कुण्डिलनी) înseamnă "inel laminat", "laminat sub forma unui șarpe". În starea obișnuită, majoritatea oamenilor, Kundalini minorează, curling inelele și dorm, dar dacă o trezești, ea se ridică și începe să se miște în sus. Pe drumul de la partea de jos a coloanei vertebrale la scalp, ea va trimite șase centrele mintale, denumită chakre. Trecerea prin fiecare chakră, Kundalini excită diverse energii și capabilități psihice. Când Kundalini ajunge la Chakra Sakhasrara, ceea ce înseamnă "coroana", o persoană dobândește puterea de a lucra minuni și este eliberată. Kundalini este descris în detaliu în Amritanada Upanishad, Kundalini Yoga Upanishad, Gerrendra Self, Marcandeya Puran. Pentru a trezi Kundalini, se aplică multe modalități, începând cu exerciții de respirație Tipul de Pranayama și terminând cu excitația homosexuală a organelor genitale. Toți neo-indlocul își construiesc învățăturile asupra trezirii lui Kundalini, începând cu Ramakrishna, Vivekananda, Shivananda, Auribindo, Krishnamurti și terminând cu Osho Rainy, Sai Baba și Chinamo.


Se știe că practica de a se trezi Kundalini este în sine un pericol imens, există cazuri de multe decese, sinucideri, minți și leziuni cauzate de trezirea acestei forțe. Simptomele de trezire a puterii șarpelui este arderea focului, viziunea demonilor, diferențele de dispoziție ascuțite de la încântarea la depresia extremă la impulsurile suicidale, iar tranziția poate apărea într-o perioadă scurtă de timp, explozii de activitate sexuală nebună , diferențele dintre fericirea fizică, dureri teribile, insuportabile, cazuri frecvente de nebunie și launi deschise. În India, este extrem de atent la această practică, dar în țara noastră veți fi bucuroși să treceți prin puterea șarpelui în sute de centre de yoga pentru o taxă rezonabilă, spunând cât de fină, utilă și în siguranță. Conform învățăturilor Sfinților Părinți la vremea păcatului, diavolul a primit o anumită putere asupra omului, prin introducerea a două șerpi, inimă și șarpe lombare în ea. Sfântul Makarary spune: "Atunci, Adam a trecut porunca, - dorințele șarpelui a devenit Domnul casei și el este cu sufletul, ca un alt suflet ... a intrat în suflet, a devenit membru al ei, se repezi Chiar și unui bărbat corporal și în inimă multe gânduri necurate "26. Șarpetul inimii este "răul radical" la om, polul demonic în el, centrul orașului Sostroma (sexualitate), din care impulsurile rele merg prin plinătatea naturii umane până la părțile Duhului. Șarpele este nucleul unui mic om egoist "I", acest prădător la om. Șerpii inimii, trimite fluxul de gânduri rele și imagini în minte, de la prima persoană, chemând un păcat, provoacă autosuficiență și senzație de senzație. Astfel, o persoană, luând gândurile șarpelui pentru el, își creează voința. Hristos spune: "Pentru gândurile rele, crimele, adulterul, iubirea, furtul, sperjuria, miere și holing-ul sunt emanați din inimă - definește o persoană" și ne cheamă să purificăm inima de pasiuni: "Binecuvântat curățenie inimile, Pentru că sunt ca Dumnezeu ". Macarius Mare ne cheamă: "Intrați-vă mintea, prizonierul și sclavul păcatul și considerați că există în partea de jos a lui, în adâncurile gândurilor voastre, bineînțeles, ZMIA, cuibăresc în așa-numitul suflet al lui Tiley și uciderea tu în principalul membru al sufletului tău. " Cel de-al doilea șarpe, lombar, este bine cunoscut în India numit Kundalini. Grigorie Sinait scrie despre puterea lui Kundalini: "Interiorul inamicului și natural al spatelui inferior este pervertit toată spiritualul, printr-o fantezie care pune unul în loc de celălalt, iar în loc de căldură provoacă o senzație anormală de ardere, așa că sufletul este Chinette și agregate în această iluzie. În loc de fericire, provoacă farmec, mândrie și vanitate nerezonabilă. Dar timpul, experiența și sentimentele își deschid dragul și trucul. " Această forță este asociată cu ERO-urile umane căzute, în asthetul ortodox, puteți îndeplini definiția intensificării acestei forțe ca "farmecul prodigal". Despre inima și șarpele lombare, sfinții lui Ioan, Kallist și Ioan, Wormonofhy și Ioan, sunt, de asemenea, scrise.
Pe măsură ce sfinții sunt susținuți în mod corect, Kundalini produce întotdeauna o substituție: o pace spirituală profundă. Înlocuiește o vanitate satisfăcută pe termen scurt, căldură de vindecare - ardere la cald, spirituală fără lumină - activitatea imaginației, echilibrul perfect - schimbarea dispoziției , dragoste - emoție și pasiune. Și știința cea mai interioară a Kundalini, ca o capcană spirituală periculoasă, în tradiția ortodoxă eszoterică, este transmisă din generație la generație.Calea Yoga este calea unei activități și conexiuni maxime cu această forță de șarpe, în timp ce sfinții ortodocși au crezut, aceste forțe, principalul obstacol în calea conexiunii cu Dumnezeu. De aici, întreaga demonitie a teoriei yoghice și a panteonului zeităților, cu care Yoga, West-estul "înțelepciunea antică" a unui șarpe, care este ezoteric justifică orice răul și îl proiectează pe absolut, adică să-l deaseră. Sfântul Macarium spune relevante, în legătură cu mii de căutători spirituali talentați cuvintele care au devenit victime ale înșelăciunii diavoli: "După ce a devenit sacrificat în șarpele lor și nu conștient de păcatul care trăiește în ele, au devenit prizonieri și sclavi ai Lukowa, și nici un beneficiu din cunoștințele și arta lor. În Smart Isus Rugăciunea-meditație a șerpilor de șarpe ortodoxă sunt date în starea de inactivitate, șerpii inimii este expulzată din inimă, deoarece nu tolerează lumina și focul logo-ului interior al lui Hristos. După cum Macarie este învățat de Mare: "Dacă l-ai omorât pe Zmia, dacă sa îndepărtat de orice fărădelege, el a câștigat păcatul lui însuși, apoi a lăudat curățenia lui Dumnezeu; Și altfel, am demisionat, îndoiți-vă la Hristos, rugându-vă pentru secret a ta ". Sfântul lor toată viața se luptă cu impactul șerpilor începute în ei înșiși și cu impactul cosmosului spiritual al îngerilor căzuți, cu ajutorul rugăciunii inteligente a inimii. Aceasta este puterea care ne împiedică toate forțele, să ne conectăm cu Dumnezeu, să împingeți energiile divine, să construim un templu viu de la ei înșiși, pentru a trăi în noi. Chiar și uitarea adevăratului Dumnezeu în întunericul idolatriei India, refuză practica lui Kundalini Yoga, multe guru avertizează direct studenții cu privire la pericolul acestei practici și posibilele comportamente degenerative, numeroase cazuri de decese, sinucideri, greșeli, lansări, leziuni, Un rezultat al contactului cu această putere. AIS Hristos refuză purtătorii conștiinței serpentine, ascunzându-și minciunile diavoli, pentru că cuvinte bune"Ring-o pe ecidnină! Cum poți să vorbești bine, să fii rău ".



Fenomenele care însoțesc procesul de trezire a Kundalini în Krishnamurti, care sunt menționate în biografiile scrise de Jayacar (1986) includ:

Durerile ascuțite în partea din spate a gâtului, în două zile, au crescut într-o asemenea măsură încât nu putea să creadă că nu putea face nimic și a trebuit să se culce. Aproape a pierdut conștiința, deși era conștient de faptul că ceea ce se întâmpla ...

"Nu am putut avea nimic, iar undeva aproximativ șase ore am început să pierd corpul fizic ..."

A doua zi, pentru el, vibrațiile create de oameni din cameră erau insuportabile, sa simțit mult mai rău, a fost slab și obosit și a strigat de epuizarea și lipsa controlului asupra corpului. Mi sa părut că mii de ace au fost preocupați de el, a fost că patul lui încurcat la dezgust și a cerut să-l lase să meargă în pădurea Indiei natale ...

În următoarele zece zile, totul a fost calm, iar apoi diverse senzații au început să apară în coloana vertebrală și a început o perioadă de durere ascuțită. Au început zilnic la ora șase seara și au continuat două sau trei ore. Imediat după meditație, el a mers la canapea într-o stare de jumătate conștient, a început să se moară și să se plângă că a fost foarte fierbinte, el sa cutremurat și a pierdut conștiința. Când a venit complet la simțurile sale, nu și-a amintit că sa întâmplat, deși a simțit un disconfort general neclar.

El a crescut brusc sensibilitatea, nu putea să poarte lumină, sunete și atingere. Uneori, când se părea, era în conștiință deplină, el a căzut brusc și a căzut. Uneori se așeză în pat și a început să mormăie ceva și apoi a căzut înainte sau înapoi cu vuietul. Uneori a strigat și mormăit, mormăind ceva incoerent și plâns de durere în coloana vertebrală ...

Durerea lui sa intensificat, iar întregul corp părea a fi o rană deschisă. Au mutat B. partea nouă Corp, neobișnuit la căldură teribilă. El a vorbit, plâns, a strigat de durere și a cerut să-i dea cel puțin o secundă pentru odihnă ...

O durere de noapte a fost mult mai puternică decât de obicei, iar Krishnamurti a început să alerge la o viteză uriașă până când a fost reținut, temându-se că se poate naște. El sa despărțit de durere de mai multe ori. Corpul lui era îndoit, luând poziții periculoase și zdrobite. Odată, plângând și turnând în lacrimi, și-a pus capul pe podea în fața genunchilor și a zdrobit, aproape că și-a rupt gâtul.

Odată ce a simțit că cineva plimbă, sufocă, în jurul casei, a mers la peretele scăzut din jurul curții și a spus cu voce tare că acești "cineva" a plecat. Apoi a condus și a început să exclamă: "Vă rog să vă întoarceți, Krishna!"

Timp de câteva zile, durerea sa mutat în față și cu ochii, iar Krishnamurti părea că nu are ochi, el a plâns și a strigat ...

Odată noapte, prietenii au auzit că a căzut din pat, apoi a început să-și ceară scuze și să spună că știa că nu putea cădea, nu se putea mișca. După aceea, el și-a strâns ferm pumnii și și-a pus mâinile sub spate, dar durerea nu a fost subvenționată. Era atât de groaznic încât era greu să respire, sufocă și și-a pierdut conștiința de trei ori ...

Durerile au continuat să-l chinuiască, tot timpul se mișcă în jurul corpului. Timp de câteva zile părea că craniul a fost deschis și a leșinat din nou și din nou ... "


Din experiența de a se trezi Kundalini Gopi Krishna:

"Cu dificultate de a pune pe picioare, m-am dus încet în dormitor. Încetinind mâinile tremurând acoperite, am urcat în pat, încercând să iau o poziție confortabilă. Dar starea mea a fost disperată - am fost tremurând, de la vârful picioarelor mele. Corpul meu a fost rece ca gheața, dar în același timp am strălucit ca într-o febră. Mi-am vorbit pulsul - era incredibil de frecvent, iar inima bate sub margini cu o forță încât să-i aud loviturile. Dar, mai ales, am fost înspăimântată de intensitatea fluxurilor de foc care au măturat de-a lungul corpului meu pătrundând în fiecare organ. Mintea a lucrat cu disperare, dar nu a reușit să-mi pună gândurile sălbatice în ordine. Invitați un medic să încerce să facă un diagnostic, ar fi o pierdere de timp și putere. Audierea despre simptome, desigur, primul lucru se va gândi la adăpostul pentru bolnav psihic. Așteptarea ajutorului din altă parte a fost lipsită de sens. Ce aș putea face pentru a mă salva de această tortură?

Ce mi-s-a intamplat? Ce fel de putere diabolică a iadului mi-a arătat mânerul mort? Indiferent dacă sunt destinat să mor atât de groaznic, astfel încât cadavrul meu cu membrele înnegrite și să facă față oamenilor forțați să ghicească ce o groază nemaipomenită pe care am experimentat-o \u200b\u200bîn ultimele mele minute, pentru care păcatele comise în viețile trecute, am adus un Kara? Pe măsură ce mi-am aruncat mintea, căutând mântuire, nu mă puteam gândi la nimic. Am fost acoperit de disperare. Am fost epuizat de tensiune și am simțit că m-am înec într-o mare de durere. În groază, am încercat să mă trezesc și să scap de acolo, dar din nou s-au prăbușit în Puchin de suferință, de ceva fără putere de făcut ... "

"Fiecare minut am fost într-o stare de îngrijorare și tensiune extremă, am pierdut în ghicitul despre ceea ce sa întâmplat cu mine și de ce sistem nervos Nu mai sunt capabili să funcționeze normal. M-am simțit epuizat și epuizat. Nu aveam nici un apetit, mâncarea avea un gust cu un gust, limba era acoperită cu o floare albă, iar ochii se blochează. Fața mea a dobândit o expresie anxioasă și părea epuizată. În organele digestive și excretorice, au apărut senzații ascuțite și neplăcute. Ordinea obișnuită a fost pierdută și am simțit că mi-a fost dat mila unei puteri necunoscute, ceea ce ma făcut în creierul meu aceeași entuziasm, care provoacă furtună, brusc grăbit de-a lungul lui Serene Stroy a lacului.

Dar mai mult mi-a speriat că punctul de conștiință a rămas stabil și neschimbat, ca înainte. Se extinde, a fost comprimat în funcție de intensitatea fluxului de lumină, emanând din cel mai mic plex nervos al corpului meu. Aceste extensii și compresie au însoțit întotdeauna atacuri de groază. Uneori am simțit o creștere ciudată, uitand de starea mea anormală și mândru de ceea ce am reușit să obțin, dar în curând, apreciez critic situația, am început din nou să experimenteze teama dureroasă. Câteva astfel de focare scurte de bucurie au fost însoțite de atacuri atât de puternice de groază pe care trebuia să le înspăimind toată puterea, ca să nu fiu panică orbită. Uneori mi-am conectat gura cu mâna mea, ca să nu strigăm și să ieșim din cameră la o stradă aglomerată, ca să nu facem nici un act disperat și ireparabil "

"Căldura a crescut cu fiecare secundă, provocând durere intolerabilă și trebuia să mă cert în mod continuu și să mă întorc pe partea laterală, în timp ce sudoarea rece a fost bucuroasă să răstoarne de pe față și pe membre. Căldura deveni mai puternică - părea nenumărate ace fierbinți, săpate în corpul meu și fugind înăuntru, ca și cum ar fi scânteile, mi-au ars carnea și organele. Suferindu-se de această tortură Hellish, mi-am mers pe mâini și am urcat buzele pentru a nu țipa. Băuturile inimii au devenit mai teribile, câștigând o astfel de putere incredibilă, care mi se părea ca și cum ar fi fost pe cale să se rupă, se oprește. Carnea și sângele nu puteau lua o astfel de tensiune de multă vreme. Corpul a luptat masic cu nervii și umple otrava creierului. Dar forțele au fost inegale, iar furtuna, care a mers în trupul meu, a marcat un astfel de scop care nu a rămas fără îndoială în rezultat. Funcțiile tuturor organelor au fost încălcate, iar senzațiile au fost atât de dureroase încât am fost doar surprins de capacitatea mea de a menține un autocontrol în astfel de circumstanțe. Toată corpul meu a ars, uscat într-o gheață de fire de foc, care măturăau înăuntru.


Știam că moare și că inima mea nu putea să reziste la această tensiune incredibilă pentru o lungă perioadă de timp. Gâtul meu a fost ars și fiecare parte a corpului flamed foc, dar nu am putut face nimic pentru a atenua suferința. Dacă ar exista un puț sau un râu în apropiere, nu m-aș gândi, m-am grăbit în pulpa rece, preferând moartea acestei torturi. Dar nu era niciodata niciodata oriunde, iar râul era o jumătate de litru de aici. Cu mare dificultate, m-am ridicat în picioare, mă voi vărsa cu apă din găleată, pentru a tempera cumva suferința. Dar aici părerea mea a căzut pe mine fiica de junior. Regina, care se afla pe un pat din apropiere cu ochi largi și cu greu mi-a urmărit mișcările feverice. Resturile de bun simț mi-au sugerat că dacă aș face o mișcare mai sălbatică sau să încep să scot din găleată într-un timp atât de inadecvat, va începe să țipă și pe mama ei, care va intra imediat în cameră la strigăte a copilului, este înspăimântat de moarte. Acest gând ma oprit și am decis să îndurez agonia până la sfârșit, ceea ce, așa cum am crezut, era deja aproape ... "




"Noaptea a fost chiar mai greu - nu puteam suporta lumina în cameră după ce sa dus la culcare. De îndată ce capul meu a atins perna, limbajul uriaș al flacării a urcat coloana vertebrală și a intrat în craniul meu. Se părea că fluxul de foc, care trece în mod constant de-a lungul creierului spinal în cap, câștigă o viteză și putere specială pe timp de noapte. De îndată ce mi-am închis ochii, era un cerc ciudat de lumină în fața mea, în care fluxurile strălucitoare strălucitoare au fost înfundate. Viziunea era interesantă, dar teribilă, împlinită teama supranaturală, permeabile uneori la creierul osului.


"Am ars din interior, dar nu mi-am imaginat cum să temperăm flacăra. Am fost într-o stare de anxietate constantă și nu am putut sta într-un singur loc mai mult de o jumătate de oră. Când m-am forțat să stau, să nu mă mișc, atenția a mers imediat la comportamentul ciudat al minții mele. Sentimentul de frică, care nu ma lăsat într-un moment, a fost imediat intensificat, iar inima a început să fie nepoliticoasă în piept. Trebuia să distrag ceva să nu mă gândesc la groaza acțiunii acestui foc hellish "



Din descrierile de trezire Kundalini


Muktananda:




"Apoi am început
simțiți ceva de genul caldurii în corpul meu. A devenit astfel
hot, că am început să mă ard peste tot. Indiferent de acele metode pe care le am
a încercat să vă răcească corpul, a continuat să ardă, ca în cazul în care în
foc. Am devenit foarte subțire. Mocrost curgea din gura mea. Am băut în loc de orez
hrana tare. Corpul meu a devenit atât de fierbinte de la această arzătoare Shakti că eu
nu a simțit nici o ușurare, chiar dacă se așeză într-o piscină rece
apă ...



Am început
simți durerea arzătoare între sprâncene și ea a fost atât de puternică încât eu
nu am putut dormi noaptea ... "," Când am intrat, eu
priviți afară și a văzut că aterizarea zahărului de zahăr arde. Foc rapid
răspândire. Frica mea sa intensificat cu fiecare secundă. Am auzit groaznic
strigă oameni ca și cum ar fi fost sfârșitul lumii. M-am uitat în fereastra mea mică
colibe și au văzut creaturi ciudate înălțime de la șase la cincizeci de picioare, nu demoni
și nu demigod-uri, dar în curtea umană; Au dansat gol cu \u200b\u200blarg
deschise gura. Țipetele și strigătele lor erau teribile, prefigurate capătul lumii. am fost
complet în conștiință, dar și-a văzut nebunia; Părea
real. Apoi mi-am amintit moartea. M-am așezat în mine
asana lotus. Oriunde în jurul meu am văzut focul de împrăștiere. Toate
universul era în foc. Germina strălucitoare a oceanului și a absorbit întregul pământ. Armată
parfumuri și demoni mă înconjoară "



Un raport autobiografic minunat privind procesul de trezire a Kundalini, care a avut loc sub conducerea profesorului de yoga Bhai Sakhiba, a scris Irina TVIDDY ("fiica de incendiu", 1986).

Ea sa născut în Rusia, educația primită la Viena și Paris ...

Cartea ei conține una dintre descrierile luminoase ale energiei sexuale stropind cu trezirea Kundalini. Acest proces a început când se afla într-un pat confortabil. A simțit vibrația și sunetul care nu a auzit niciodată înainte, arăta ca un șuierat moale la fundul buricului. Și dintr-o dată a existat o puternică dorință sexuală fără nici un obiect particular - forță cosmică incontrolabilă, asemănătoare cu nebunia.

"Întregul corp a fost doar sex, fiecare cușcă, fiecare bucată strigă, a cerut-o, chiar și piele, palmă, unghii, fiecare atom. Am simțit că părul stătea la capăt, ca sub tensiunea electrică, valurile de piele de gâscă s-au alăturat în întregul corp, forțând fiecare fire de păr și sentimentul a fost dureros.

Corpul a tremurat ... M-am agățat de dinții în pernă, ca să nu cumpăr să cumpăr o fiară sălbatică ... eram dincolo de mine: Cel mai nebun, cel mai nebun, care mi sa întâmplat, el a crescut ca Un tunet cu un cer clar, atât de brusc, atât de frenetic!

Se părea că corpul a fost eliminat sub presiunea acestei forțe. Tot ce aș putea face este să-l strângem nemișcat, greu, întinzându-se în plină creștere pe pat. Am simțit supraevaluat, ca în convulsii, mușchi; Corpul a fost compus, nu am putut să mă mișc. Mintea a fost absolut goală, încântată de conținutul său; Nu erau imagini, doar frica incontrolabilă, frica primitivă a animalelor. Și așa a mers așa. M-am tremurat ca o foaie ... un mut, neajutorat, tremurând jeleu, care purtat de forțe, complet independent de voința persoanei. În mine ar fi ars focul. Sentimentul de căldură crește, a căzut în fluturarea "

Dimineața era slabă și stătea pe picioare, dar energia a dispărut. Cu toate acestea, noaptea următoare a fost și mai rău, deoarece ea nu numai că a simțit dorința și energia, ci a văzut umbre și creaturi ciudate, în numele principal al ei înșiși și obscen, aranjând orgii sexuale și trăgând astfel de lucruri pe care nu le-a auzit niciodată înainte și nu le-ar putea reprezenta. Halucinația era teribil de înspăimântată și simțea că merge nebun. Dimineața sa simțit din nou slabă și abia păstrată pe picioare și nu era impudentă. Așa că a continuat noaptea următoare ... "

Activitatea fizică a Kundalini personale este pe deplin responsabilă
folk (și foarte credincios!) Idei despre obsesia omului de rău,
diavolul (și regresia mentală): călărie pe podea, dinți încrucișați, abundenți
transpirație, umezeală și rumble în urechi, membrele febril de flutură,
shiffonia părului, adesea acceptarea spontană nepotrivită a diferitelor
dezintegrare nogistice neobișnuite, dans obsedat, cântând cu voce tare, abruptă,
sărituri nebune, gâscă, amorțeală a membrelor, paralizia întregului corp, agitarea și
influențând corpul de la partea laterală, nonsens incoerente provocare, uneori
vorbind despre o limbă străină sau veche (de exemplu, indian,
staroslavyansky), spasme, crampe puternice, răsucite și întinde
poziții, răsucire și reducerea diferitelor mușchi (în special, anus, abdomen și
gât), convulsii, respirație periculoasă, alergând rapid cu amețeală
viteza, râsul rău intenționat sau plânsul, care se mișcă pe toate patru, spălate,
mârâie, secară, bară, coajă ... și întotdeauna - foarte puternic, piercing și
durere neîncetată în diferite părți ale corpului; Noi boli neașteptate și
brusc trezind astfel de boli vechi.



Extinderea durerii insuportabile este foarte diversă. Listă
cea mai tipică: colică de inimă, durere toracică, ca un atac de cord;
arderea, durerea ascuțită în membre, spate inferioară, spate și coloană vertebrală, puternică
dureri de cap ("sentimentul care operează craniul", "a bătut un slegammer pe cap"),
tulburări gastrointestinale acute, presiune creierului foarte puternică,
curly amețeli, sensibilitate nervoasă crescută cu dureroasă
reacția la sunete și mirosuri, afectarea vederii (pleoapele sunt închise și nu
deschideți, arderea în ochi), sensibilitatea de urgență la lumină, temporară
orbire, un aspect fixat înghețat axat pe un punct; comă.



Insuficienta cardiaca,
respiraţie; Waves Heat. Căldura poate rupe din corp sau se simțea ca fiind intensă
combustie. Transpirație de noapte. Undele de gheață, înlocuind uneori
waves Heat. Senzație de căldură sau rece în diferite părți ale corpului, în special în
palmele și baza coloanei vertebrale. Dureri rătăcite cu privire la diverse organe
corp, durere de-a lungul pulverizatorului meridian, simptome ale epuizării glandelor suprarenale etc.
d., etc.



Este curios că
unii oameni apar un sentiment clar că în interiorul corpului lor
există un șarpe - se mișcă în stomac sau se târăște coloana vertebrală.


Și toate acestea
o varietate de procese distructive combină invariabil două amenințătoare
simptom - durerile și bolile epuizante pot dura un timp foarte lung - săptămâni,
luni și chiar ani (cu excepția cazului în care, desigur, o persoană are suficientă
endurance)! Și o experiență similară a "trezită spirituală" cu un indian
cetățean, Gopi Krishna, a durat până la 25 de ani (!) Până la moarte ... și
cel de-al doilea semn - Nimeni nu vă poate ajuta, pentru medici și îngrijire medicală
(cu excepția clinicii psihiatrice) nu ar trebui să se aștepte - să determine cauza
boli și au pus un diagnostic precis în acest caz este imposibil! Dar nu vă veți ajuta
tot felul de profesori spirituali și chiar celebru indian "guru"! Când Gopi Krishna,
și-a trăit toată viața în India, renumită pentru "sfinții" săi, în diverse
perioadele de criză au apelat la ajutor pentru faimos (și acum glorificat)
iaia indiană, ei și-au îndreptat mâinile în mod neatenționat și unii de la el înăuntru
speriat, pentru că Kundalini "a trecut", violent "poala" și pe
ei ...



"Hatha.
yoga poate trezi Kundalini Pranayama, Asanas și înțelept; Raja Yoga - cu
concentrația și mintea de antrenament; Bhakta - cu ajutorul devotamentului și a negării perfecte;
Jnani - cu ajutorul voinței analitice; Tanterii - cu MantoR. Trezire
Kundalini și alianța ei cu Shiva în chakra Sakhasrara cauzează starea lui Samadhi și
Mukti. Samadhi este imposibilă fără a trezi Kundalini "Swami Shivananda Sarasvati

Acum sper că solicitanții spirituali citesc aceste linii sunt clare de ce guru luminat demonstrează mândria cu adevărat satanică, până la auto-împărțire, inventarea de titluri puternice, de exemplu, "Rishi" și "Maharishi" - se traduce ca un salvie Yveliki Sage "," Mahatma "- Sufletul mare," Acharya "," Guru "- un spiritist," Jagatgur "- un profesor al lumii, Jivanmukta - Eliberarea vieții, Swami sau Sri Sridry," Rajnish "- Royal, Davy - Zeita" Sadguru "- titlul, Maharaja - mare țar," Bhagavan "- Doamne! "Satya-Sai" - Aur, adevărat, "Osho" - Oceanic, Advanced, Muktananda - Libertate cu bucurie, "Abhai Tsarin" este mila lui divină, "Prabhupada" - la picioarele pe care mari învățători stau în picioare. Guru s-au considerat în viață zeii vii, în timp ce una dintre principalele virtuți ale sfinților ortodocși este umilința, exemplul lui Hristos însuși, care fiind creatorul cerului și al pământului, a fost atât de smerit atât de mult încât de dragul salvării omenirii a devenit barbat adevarat, rămânând pe Dumnezeu, nu avea un loc în care să-și răsfoiți capul, picioarele mele spălate la pescarii, au suferit în mod voluntar bătăi teribile, agresiune, omisiune și răstignire de la cei ai căror respirație era în mâinile lui. Dumnezeu ne spune: "Învățați de la mine, căci am o inimă blândă și umilă și să găsim pacea sufletelor voastre". Trăsătură distinctivă Toți sfinții legați de Dumnezeu această umilință: "Dumnezeu se opune lui Gordy și dă harului umilă". Toți sfinții s-au considerat sincer cei păcătoși din lume, nici unul dintre ei nu sa considerat un sfânt, nu unul dintre greșelile din împrejurimi. Sfântul John Kronstadsky a înviat pe cei morți, în timp ce am spus cu sinceritate - "Eu - înțărcare și sărăcie, Domnul este puterea mea, această înțelepciune adâncă, mă face fericit," Marele Serafim Sarovski se cheamă "sărac serafim". Profetul David vorbește despre el însuși "Sunt un vierme, nu un bărbat". Decât mai aproape de La Dumnezeu perfect perfect, cu cât își realizează mai adânc imperfecțiunile sale.


Predarea guruului este una în negarea principală a tuturor dogmelor credinței sfinților, credința în unitatea de proiecție bună și rău a răului pe absolut și închinându-l pe El. Tot Guru a fost învățat că nu se rupe între bine.
Deci, de exemplu, Vivekananda, tatăl yoga modernă, spune: "Mă închin îngrozitor! Se înșeală să credem că toți oamenii se mișcă doar pentru a vă bucura ... Mulți au poftă congenitală pentru făină. Ne vom închina groază de dragul lui însuși. Puțini pierduți să se închine morții sau potasiului! Să ne închinăm moartea! " Aici sunt încă cuvinte de swami despre zeița Kali: "Există altcineva care râde de existența lui Kali. Dar astăzi ea este aici în mulțime. Oamenii alături de frică și soldații sunt chemați să semene moartea. Cine poate argumenta că Dumnezeu nu se poate manifesta în forma răului, ca sub forma bună? Dar numai hindul îndrăznește să-l închine ca rău. Guru Rainnis a predicat pentru curvie, perversiune sexuală, homosexualitate, avort. Cei care au cerut castitatea de la aderența lor, de fapt, s-au dovedit a fi perverși. Deci, Sai Baba a sedus mai multe duzini de adolescenți din Europa, mulți dintre ei i-au dat în judecată, dar sunt și cei care încă mai cred că, în felul acesta, Guru și-au trezit Kundalini. Indiferențele lui Chinmen în violență sexuală, în scădere la avort și pedofilia nu silenți la această zi. Iluminat scăldat în lux, astfel încât statul Osho a ajuns la 200 de milioane de dolari care nu sunt impozabile. El a deținut 4 aeronave, un elicopter de luptă și 91 "Rollsroys". În apropiere de Sai Baba a rămas în urmă și Alay Mercedes și Chinma cu propriile cartiere din New York. Ramakrishna și Viqewananda de la toți zeii indieni au ales zeița lor de moartea lui Kali, fiind masoni. Nu există nici un fel de viciu pe care diavolul nu va justifica prin "înțelepciunea" Serpentinei de Est, pentru că cuvinte frumoase Despre dragoste și unitate.



Alegerea pentru fiecare dintre noi, pentru a vă conecta cu Dumnezeu sau cu șarpele,
 du-te de-a lungul modului de a plăcea logo-ul divin Hristos sau calea kundalizării,pentru a merge dincolo de guruul luminat sau zeci de mii de sfinți ortodocși care au atins perfecțiunea în dragoste legată de creatorul universului, rugăciunile despre care Dumnezeu a înviat bolile mortale, vindecate, a deschis trecutul viitorului, gândurile, gândurile Adâncimile inimilor care au venit la ei, au cucerit elementele și fiarele sălbatice, care au transformat spiritul adâncimii sfinte a universului și a subsolului Pământului.

A fost seara, nu era nimic. Pe internet a venit peste predicția unui anelter din adâncimi:

Artemy Polotsky a colectat cel mai bogat material etnografic despre legendele și legendele popoarelor indigene ale Siberiei. În cartea sa, el citează predicția celebră a lui Starber în anii șaptezeci, care au trăit un pustnic pe malul Yenisei, la granița teritoriului Krasnoyarsk și a ACC Tuvinian și a avut o reputație ca semn, un profet și vrăjitor : "... întunericul de pe cer, învăluit în fum și foc, de la coroana pământului va veni la întunericul lui Beshovskaya și când vor merge să se întâlnească unul pe celălalt, nu va mai loca, nici cei slabi sau cei slabi sau cei slabi săraci sau bogați sau păsări sau o pasăre sau o fiară într-o cușcă ". Un dezastru teribil va avea loc atunci când Soarele închide trei luni și frigul și întunericul va veni pe Pământ timp de trei zile ".

Și ochii mei au pornit această frază;
Și gândul se strecură în capul meu;
Și s-au grăbit .....

Poveste despre cele trei Lună

Odată, în vremurile mai vechi, trei luni au strălucit pe cer peste pământ, numele lor era Lelia, Fatt și o lună. La început erau două luni, Lelia și o lună. Și Fatt a apărut mai târziu ... aceasta este o poveste interesantă. Apoi, bătălia de pe forțele întunecate și ușoare a avut loc în univers. Era între orbitele Oraiului și Pământului Perun. Apoi a existat și țara actului, în jurul căreia au fost rotite două luni, litiu și vină. La momentul bătăliei, țara actului a fost distrusă și transformată într-o centură asteroid. Dar a rămas nevătămat luna gras. Aria a zburat pe Weitmans de pe planeta Pământ. Am cerut încă să trăim pe pământ și tribul de oameni negri, locuitorii pământului dei, pentru că după acea bătălie nu aveau loc să trăiască. Aria a luat noi locuitori pe Pământ și le-a stabilit în continentul hot din Africa. Și astfel că au fost mai ușor să se obișnuiască cu noua planetă, zeii s-au mutat pe orbita pământului și Luna Fatt.

Și de atunci, trei luni a început să strălucească pe cerul pământului, ca trei surori - aproape Lelia, Găța mijlocie și luna trecută. Leia se rotește în jurul Pământului timp de 7 zile, FATT timp de 13 zile și o lună în 29,5 zile. Când cele trei Lună au fost sigilate peste orizont, cerul a fost umplut cu o strălucire strălucitoare de frumusețe minunată, înfloritoare albastru, smarald, violet, argint, lumină de aur. Forța specială a atracției a trei luni creată pentru pământ un câmp de protecție invizibil ca domul templului ... sub acest câmp blând, atât în \u200b\u200bleagăn, toate plantele noi s-au născut pe Pământ și o sursă magică de viață a fost creată. S-a rotit încet pământul, iar Arias sa întâlnit cu noi zori lunari și însorite, iar țara magică a lui Daaria a înflorit.
Arias a chemat Luna lângă Lellle, în cinstea zeiței Leli, frumoasa zeiță a iubirii pure. Luna era o atmosferă minunată și un climat cald, ca pe pământ, copacii și florile devenise acolo, iar ploile amuzante au fost vărsate și curcubeu strălucea. Pe Lună, Lele avea 50 de mări minunate, și o mulțime de râuri curate, în care peștele magic ... și pe misterios, înțelepciune moon Fatt fiecare noapte de santuri sa născut noi basme. Și o lună clară pentru o lună, zâmbind, furat vise fantastice, a dat o poezie de sentimente ...
Și mai amintesc că această legendă de epocă: "Aici și Leia strălucește pe cer, așa că luna a venit luna".

Dar, odată cu Pământul și dealandul luminos al lui Daaria, victorii lacomi, conducătorii de gri. Și au decis să surprindă pământul și toată populația sa. Pentru a face acest lucru, au zburat și s-au stabilit pe Luna lui Len, deoarece Leia este cea mai apropiată lună la pământ. Și deja au instalat instrumentele ei pe Lună și le-au urmărit terenul de atac. Dar planul nu se întâmplă nu este observat pentru zei strălucitori. Ne-am ridicat la apărarea zeilor, Svarog, Perun, Dazhibog și pentru salvarea pământului nativ și locuitorii săi, au trimis săgeții spre Koscheyev. Și Luna lui Leia sa împărțit în bucăți. Și au rezultat ca lacrimi, apele sărate ale mărilor au mințit la pământ. De atunci, apa din mări și oceane au devenit sărată. Un mare val din oceanul a crescut și a început țara natală din Daaria să se scufunde în apă.
Dar Daaria nu a fost imediat scufundată, era încă în stoc, pentru mântuire, 15 zile. Și, prin urmare, locuitorii din Daaria, Aria, au reușit să scape. Unii dintre ei au fost zburat în universul în stelele universale ale zeilor. Restul lui Arias a început să meargă la continentul mare prin Munții Ripa. Arias sa oprit pe noi terenuri și un oraș minunat construit orașele și templele. Și viața a fost renăscut din nou, iar grădinile înfloreau. Și din nou, Arias au fost strigați cu cunoștințe sacre și înțelepciune cosmică și au purtat oameni lumina divină și dragostea sfântă. Și din nou zborurile continue în spațiu. Și din nou, mai frumos, frumosul pământ nativ zburat. Și pe cerul pământului strălucește de atunci două mucegai, luna și defectele.

Dar nu totul era calm, atunci în univers. Forțele întunecate au fost pătrunse în secretele magiei naturii și au decis să devină conducători ai lumii, să aplice magie de dragul puterii personale asupra oamenilor. Și zeii strălucitori s-au ridicat din nou. Și una dintre săgețile focoase din această bătălie a căzut accidental în Luna Fatt. Împărțiți un fragment din Luna grasă și a căzut pe Pământ. Și Fatt a salvat orbita și a zburat în spațiu și până acum se rătăcește undeva printre galaxiile îndepărtate și stelele ... Singur Wanster Faeton ... și cel care a căzut în țara lunii Fragl, a ridicat din nou un imens val în ocean. Valul gigantic a intrat în jurul terenului de trei ori, acoperit și inundând totul în jur. Drăguț pământul, axa pământului se aplecă, râde pe continente și pe munți. Vulcanii s-au trezit și au crescut în norii de cer de la cenușă, întunecați pe pământ, ca noaptea, nu au văzut soarele. Timpul a început cu Marea Convenție. Pământul era acoperit de zăpadă și ghețari. Dar chiar și atunci oamenii au luptat pentru viață, cu credință, în rugăciune și muncă, ajutându-se reciproc să supraviețuiască. Treptat, norii de la cenușa au dispărut, și toți încălzirii au început să strălucească soarele. Sa întors zilele luminoase calde, natura a venit la viață, oamenii s-au întors la viața fosta lor, a început să revigoreze totul. Și templele sfinte au fost construite din nou, cu credință, iubire. Și copiii s-au născut din nou, flori înfloreau. Și cu noi speranțe, oamenii s-au rugat cerului. Și boabele prețioase ale înțelepciunii sacre, testate de aria și zei, protejează sufletele strălucitoare.
De atunci, pe cerul terenului nostru, o lună strălucește. Dar Leia și Fatt nu au dispărut deloc pe pământ. Ei trăiesc în mări, iar în fiecare țărm de nisip, trăiesc în munți, trăiesc în fiecare floare, imaginile lor clare sunt în minunate lumini celeste și pot visa într-un vis.

După cum vedem pe pământ, erau trei luni, dar în momentul în care doi dintre ei nu mai sunt. Prin urmare, apare întrebarea: Cum se închide soarele curente de trei luni? Dacă, desigur, se va întâmpla în planul astral.
Informațiile interesante sunt conținute în "doctrina secretă. Volumul I, Elena Blavat

"Vor fi monarhi moderni care se vor domni pe pământ, împărați ai spiritului grosier, lava de crud și devotați și răul. Ei vor ucide femeile și copiii, vaci; ei vor captura proprietatea subiecților lor [sau, pe alta traducere, va capta cuvintele altor persoane]; ei vor fi limitate la ... Viața scurtei, dorința este insațiabilă ... oameni din diferite țări, amestecând cu ei, urmează exemplul lor; și barbarii vor fi puternici [în India], patronat de către prinți, în timp ce triburile pure vor fi abandonate; oamenii vor muri [sau, așa cum spune un comentator: "Mlechchha va fi în mijloc și arianii la sfârșit"] [?]. Bogăția și evlavie vor scăderea zilei după zi, până când întreaga lume este coruptă ... Numai proprietatea va da o poziție; averea va fi singura sursă de reverență și devoțiune; Pasiunea va fi singura legătură între podele; minciuna va fi singurul mijloc de succesul în litigiu; femeile vor fi doar subiectul plăcerii senzuale ... [aspectul extern va fi singura diferență de diferite etape viaţă]; Dishonența (Anyvya) va fi [generală] mijloace de existență; Slăbiciune - motivul dependenței; Amenințarea și concedierea vor înlocui cunoștințele; Generozitatea va fi numită [Pietate]; Bogach va fi considerat curat; Consimțământul reciproc va înlocui căsătoria; Hainele subțiri vor fi valoroase ... Cea mai puternică va conduce ... oamenii, care nu pot să suporte severitatea impozitelor [Crackarkhar], va scăpa în văi ... Deci, în Kali Sud, Decontamix va continua cu strictețe Rasa umană se apropie de distrugerea sa [Pollaya]. Când ... Sfârșitul lui Kali Yugi va fi complet aproape, o parte din creatura divină, care există în virtutea propriei sale natură spirituală [Avatarul de rulare] ... vine la pământ ... înzestrat de opt-opt-umane Abilități ... El va restabili dreptatea (neprihănirea) pe pământ, iar mințile celor care vor trăi la sfârșitul lui Kali Yugi, se vor sparge și vor fi, de asemenea, transparenți ca un cristal. Oamenii care vor fi atât de transformați ... sunt de semințe de ființe umane și vor naște la rasă, care vor urma legile Cretei [sau un secol de puritate]. După cum sa afirmat: "Când soarele și luna și [asterismul lunar], Tishya și Planeta Jupiter vor fi în aceeași casă, atunci Creta [sau Satya] se va întoarce ..." [?]


Și aici vedem că soarele trebuie să se întâlnească în aceeași casă cu trei planete (sateliți), astfel încât sa întâmplat Sathia. Pentru o înțelegere mai precisă a asterismului Trishy și Lunar există un forum special

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...