luni, 1 ianuarie 2018

Noi suntem schimbarea

Asta scriam eu prin 2012.....


Ceva minunat se petrece în noi, acum în aceste timpuri, de tranziţie între doua chiar trei dimensiuni. Oscilaţiile noastre sunt cu atât mai puternice cu cat avansăm mai mult. Mulţi dintre noi suntem aproape cu"ambele picioare în ceea ce multi numesc dimensiunea a 4-a, dimensiunea inimii, a iubirii neconditionate", şi nu e de mirare că atunci când, bucăţica din noi, care ne mai uneşte cu dimensiunea a-3a, dimensiunea emoţiilor, a fricilor ne simţim debusolaţi. 

      Ne trebuie doar CURAJ, şi ÎNCREDERE în procesul nostru de transformare. Nimeni nu spune că este usoară tranziţia, dar suntem aici pentru acest lucru, şi vom reuşi. 
      Începând cu 2012, energiile transformării sunt din ce în ce mai puternice. suntem cu toţii in plin proces de transformare, fie ca suntem sau nu conştienti de acest proces. 
      Ceea ce este interesant, este faptul că după ce începe acest proces nu-ţi doreşti decât să FII. 

      Unii poate încă se mai caută pe ei înşisi, dar tot ce cauta este în ei, nimic nu e în afara lor. Aşa cum bine zicea şi Iisus "coboară-te în inima ta şi acolo ma vei gasi". Nimic mai simplu, numai că, din păcate mintea noastră caută tot în exterior, şi chestii cât se poate de complicate, ritualuri peste ritualuri, mătănii, prosternări, rugăciuni, mantre, asane, vizualizări, meditaţii, focalizări, posturi prelungite, şi câte şi mai câte, dar totul este simplu şi la îndemâna oricui.

      Avem nevoie doar de RESPIRATIE, ATENTIE şi CONŞTIENTĂ.  Atât! E atât de simplu! De nu o facem? De frică. De frica de a descoperi ca nu eşti cel care ai crezut atâţia ani că eşti, că tot ceea ce ai construit ani de zile se dărâmă într-o clipa. De frica de a ne da jos toate măştile şi etichetele pe care ani de zile ni le-am construit, şi în spatele cărora ne simţim foarte comfortabil. Cum nu? Eu sunt vindecătorul, maestrul, profesorul, cel mai tare din parcare!  De fapt nu există vindecători şi maeştrii. Fiecare poate fi doar propriul sau vindecător, şi cel mai mare maestru pe care l-ai căutat se afla chiar în tine. "Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume", cum bine zicea Mahatma Gandhi. De frica de nimicul care eşti de fapt, de frica de neantul care eşti. Mie îmi place să zic "NIMICUL DIN NEANTUL CARE SUNT". Sau altfel spus de frica de NIMICNICIE. Nimeni nu zice că e uşor, după ce ani de zile, EGO-ul ţi-a tot crescut, creând un personaj, un mare maestru, un mare profesor, un mare vindecător, să ajungi să vezi că de fapt nu eşti numic din toate astea, că totul este doar o ILUZIE, creată de minte, nu e uşor, de aceea e nevoie de curaj, curajul de a te destructura din temelii, curajul de a te abandona ţie, a ceea ce eşti de fapt. A ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, a ceva ce mintea nu poate percepe "EU SUNT MAI MULT DECÂT CRED EU CĂ SUNT". O fiintă de lumină multidimensională, cu capacitaţi nebănuite, iubire, conştiintă pură; nu degeaba se spune "TOTUL SE PETRECE ÎN INIMA MEA"!

      De ce ne căutăm "maeştrii"? Foarte simplu, pentru că nu avem încredere în noi, şi în procesul nostru de transformare, şi cautăm mereu pe cineva să ne spună de fapt ceea ce noi în interiorul nostru ştim, dar avem nevoie să auzim de la altii, pentru că pare mai credibil decât vocea interioară.  Nimeni nu ştie mai bine decât noi înşine ce avem de făcut, care este următorul pas. Îţi trebuie doar încredere în tine, în vocea interioară.  Pe vremuri când nu aveam încredere în mine, de fiecare dată când întrebam ceva pe alţii, raspunsul venea "ştii ce ai de făcut" ! Waw!!! Nu e interesant? De ce nu îmi răspundeau? Foarte simplu pentru că nu ştiau, nimeni nu te poate cunoaşte aşa cum te cunoşti tu.  Să nu uităm că şi cei care pretind că îţi văd aura şi blocajele din aură, au şi ei o aură care interferează cu a ta. De unde ştie el că acel blocaj nu este de fapt în el, şi de fapt aşa şi este, conform LEGII OGLINZIOR. Nimeni nu va vedea ceva în tine ce nu este de fapt în el.

     Ce-mi place cel mai mult este că cei mai mari "vindecatori"au ei nevoia cea mai mare de vindecare, dar din păcate multi nu recunosc asta,şi îşi proiectează aceste nevoi în exterior.

      Îmi amintesc discursuri de genul "multe vieţi o să mai trebuiască să vă tot reîncarnaţi pană să ajungeţi la eliberare, la iluminare", şi de câte ori auzeam asta ceva din interiorul meu îmi spunea mereu contrariul "TOTUL SE PETRECE ACUM ŞI AICI, NU AM NEVOIE DE NIMIC DECÂT DE CLIPA PREZENTĂ". Şi asa şi este! Nu contest că în alte timpuri nu era altfel, şi teoriile şi dogmele s-au transmis din generaţie în generatie, dar acum totul s-a schimbat, totul se petrece acum, totul e doar prezenta, totul este aici, nu trebuie decat sa-ti deschizi ochii şi să vezi, conştient , clar, acum se poate orice, sunt niste timpuri noi, în care indiferent pentru ce am venit, putem să ne eliberam de toate, şi să facem mult mai mult decât atât, să devenim noi creatorii constienti ai realităţii noastre, noi putem fii şi face în aceste timpuri tot ceea ce ne dorim, şi mai mut decât atât, avem toate carţele în mâini, numai că avem nevoie de ÎNCREDERE; PREZENŢĂ; CONŞTIENTĂ; ATENŢIE; si nu in ultimul rând RESPONSABILITATE. Suntem aici pentru a schimba lumea prin schimbarea noastra, şi la fel ca şi în "a 100-a maimuţa", se va întampla la fel la nivelul conştiintei globale, trebuie doar un anumit numar să trecem pragul şi apoi se vor schimba cu toţii, cei care doresc să se schimbe.  

      Să nu uităm că mama pamânt, mama GAIA, are nevoie de noi, şi noi de ea, noi suntem copiii ei, suntem fiinţe de lumină în corpuri de pământ. Noi acesti îngeri curajoşi ce suntem, am coborât cu curaj, în cele mai joase şi dense straturi ale materiei pentru a experimenta aceste dimensiuni, şi suntem aici să o ajutam şi pe mama Gaia să facă şi ea împreuna cu noi saltul spre dimensiunile mai înalte. Trebuia sa ne identificam cu mama GAIA, să fim copii ei, carne din carnea ei, ţărână din ţărâna ei, pentru a putea să  experimentam aceste densitaţi joase. 

    Pentru sufletele noastre nu există decât experiente, şi iar experienţe. Alegerile ne aparţin în totalitate. Totul depinde doar de noi. Avem liber arbitru! Putem face tot ceea ce ne dorim! Iertarea şi iubirea sunt în noi. Depinde doar de tine ce alegi, să suferi, să-ţi plângi de milă, să te vaieţi, să tot dai vina pe alţii pentru tot ce ţi se întâmplă sau să te ierţi şi să accepţi lucrurile aşa cum sunt, şi să mergi înainte schimbându-te pe tine, fiind un creator responsabil.
Articol realizat in 2012 de Cristina Rusu-Marian ThetaHealing Practitioner 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...