luni, 1 ianuarie 2018

Cat de mult putem sa ne schimbam in doar cativa ani


In 2011 scrisesem un articol cu titlul "Vindecarea incepe cu tine si din tine" pe care il puteti citi in continuare, interesant este ca acum am cu totul alta perspectiva despre aceste subiecte, sistemele mele de credinte sunt complet schimbate dupa doar 7 ani, unele parca ar veni dintr-o cu totul alta persona. Ce dovedeste acest lucru este cat de mult ne putem schimba si cat de repede. Articolul vechi va aparea cu caractere albastre iar noile comentarii cu negru in paranteze.

"Tot vad lumea indreptata spre diverse tehnici de vindecare, indiferent de care, ca sunt sau nu alopate, sau complementare, toti cauta in afara, vindecarea din exterior, nu vor sa schimbe nimic in ei si asteapta ca pastila sau persoana X sau Y sa-i vindece.  (Fiecare are dreptul sa creada ce doreste, daca crede in medicina alopata, atunci aceea e calea spre vindecarea lui, daca crede in medicina naturista, aceea e calea vindecarii, totul e legat de sistemele noastre de credinte. Nu poti forta pe cineva care crede ca se va vindeca cu operatii sa se vindece cu ceaiuri, pentru ca e in contradictie cu convingerile personale si vindecarea nu va avea loc.)
 
Dragilor tin sa va dezamagesc, nu e chiar asa, si am si un contra exemplu, o doamna din vestul tarii, care a facut diverse tehnici de vindecare, energetice, diete, vegetarianism, are totusi cancer, pe langa tratamentele de tot felul facute de diversi maestrii si terapeuti din tara si strainatate  a incercat si aceasta tehnica de oxigenare a sangelui,  a ajuns si pe alte continente pentru a cauta sa se vindece.. (Acea doamna pur si simplu nu crede ca se poate vindeca, sau boala ii aduce anumite beneficii, spre exemplu o pensie de boala si ii ofera libertatea de miscare, adica de a nu fi legata de un loc de munca, si acestea pot fi motive pentru care nu se vindeca.)
 
Chiar daca te duci la marele vindecator, nimeni nu zice ca nu te poate vindeca, poate chiar o poate face, dar pentru cat timp, maxim 6 luni.  V-ati intrebat vreodata de ce? Pentru ca tu nu te-ai schimbat, si boala va reveni, pentru ca tu o vei creea din nou, si de multe ori a doua oara va fi chiar mai puternica, si tot asa, pana cand ori te schimbi tu ori te duci in cealalta dimensiune........(Daca te vindeci inseamna ca ai crezut ca te poate vindeca, dar apoi contactul cu vechile anturaje si sisteme de convingeri te aduc inapoi si recreaza mediul pentru ca boala sa reapara. Iisus zicea "Nu mai pacatui." E acelasi lucru doar rostit diferit. Cunosc foarte multe cazuri care in spital, au inceput procesul de vindecare iar inapoi acasa a recidivat totul deoarece toti cei din jur vedeau persoana decedata in curand, si se comportau ca si cum nu mai are mult de trait si moare, nu crederau in vindecare si atat de puternica era convingerea colectiva ca de unul singur acel om nu a mai reusit sa invinga "moartea" si a cedat. Cu alte cuvinte, convingerile anturajului ne pot influenta enorm.)

Pentru ca nu e chiar asa cum spun unii, nu va hazardati la tot ce vine din exterior, nu neg ca nu ar ajuta, dar nu vindeca in totalitate si cu adevarat. (Daca tu crezi ca ceva din exterior te poate vindeca, atunci aceea e calea ta.)

Singurul lucru care te poate vindeca cu adevarat esti TU, schimbarea ta, schimbare care trebuie sa vina din interior, aceea este adevarata vindecare, restul sunt doar provizorii. (Nu mai cred asa ceva, vindecarea se poate realiza pe multe planuri, cu plante, cu regim alimentar acido-bazic echilibrat, cu cristale, cu terapii energetice, cu medicamente, cu operatii, cu sport cu diverse terapii complementare, naturiste, alopate, cu rugaciune, cu ajutor divin direct, in functie de convingerile fiecaruia. Important este sa crezi ca te poti vindeca. Cum anume? Metoda este pentru fiecare alta in functie de ceea ce crede.)

Din pacate lumea cauta vindecarea tot in exterior, e o prostie, e o amagire, vindecarea se produce din interior. (Vindecarea se produce daca iti doresti si crezi in ea.)

Schimbarea incepe din tine, cu tine, daca pe tine nu te iubesti , cum ii poti iubi pe ceilalti? imposibil, minciuni, iluzii ale unei false iubiri........ (Aici sunt de acord. Nu putem schimba pe nimeni, doar pe noi, si acest lucru se poate, asta vad si eu la mine, dupa 6-7 ani. Pentru ca daca avem alt mod de a gandi, alte convingeri, alta perspectiva asupra vietii asta nu dovedeste decat ca eu m-am schimbat.)
 
 
Cum iti poti da seama ca te iubesti cu adevarat? nimic mai simplu, fiind bland cu tine, fara sa te critici indiferent ce ai face, sa te accepti asa cum esti, pentru ca in definitiv tu te-ai creat asa, tu esti nimic mai mult decat propria ta creatie.......sa binecuvantezi orice experienta, pentru ca fiecare este ceea ce poate fi mai bun pentru tine, pentru evolutia ta, nu extista experiente rele si bune, toate sunt minunate si sunt cele mai bune pentru tine ca suflet in acel moment, de aceea binecuvanteaza tot ceea ce va veni, bucurate si fii fericit, fii multumit si recunoscator pentru tot ceea ce ai primit, pentru tot ceea ce ai, daruieste din inima, iubeste din inima, si pastreaza-ti in orice situatie inima deschisa.....O sa descoperi ca atunci cand te iubesti cu adevarat nu-ti mai faci rau, vei vedea cum tot ceea ce faci, zici, gandesti, mananci va fi spre binele tau si normal ca atunci si spre binele celorlalti. Vei descoperi ca iubindu-te pe tine ii vei iubi si pe ceilalti, pentru ca ii vei simti atunci asemeni tie. Vei simti ca tu nu esti altceva decat oglinda lor si ei nu sunt altceva decat oglinda ta.  (No comment)


Nu vei mai fi nici mare vindecator, nici stie tot, nici maestru, vei repspecta procesul celorlalti de evolutie, fara sa intervi, vei respecta alegerile celorlati, fiind constient ca sunt cele mai bune pentru ei, nedorind sa-i influentezi cu parerile si cu manipularea ta. Fiecare are dreptul sa-si asume alegerile si sa fie responsabil pentru ele, sa fie constient. (No comment)
 
 
Cine esti tu ca sa-i trezesti pe altii? Cine esti tu ca sa-i vindeci pe altii? Cine esti tu ca sa-i dirijezi pe altii spre Cale. Uita-te putin la tine? Cine trebuie cu adevarat vindecat si trezit? 
Ai vazut ca stii.  Nimeni altul decat TU. (No comment. Nici acum nu sunt de acord cu nerespectarea liberului arbitru al unei persoane si cu incercarea de influentare, de manipulare a oamenilor.)
 
 
Poti sustine procesul cuiva, il poti asculta, il poti imbratisa, ii poti fi alaturi cu inima deschisa si asta face cel mai mult....asta inseamna sa fi cu adevarat un inger uman.........restul procesului de vindecare este pur individual. (As adauga aici ca poti fi martor la vindecarea cuiva, il poti insoti pe perioada procesului de vindecare.)

Dragii mei aveti mai multa INCREDERE in voi, si veti vedea ca veti reusi, si va veti vindeca singuri. " (Daca crezi ca te poti vindeca singur posibil, nu ned convingerea nimanui, dar eu cred acum ca vindecarea o face Divinitatea, daca ai nevoie de ajutor cere, cere Divinitatii sa te vindece sa te ajute, si crede ca asa va vi, si asa va fi.)

Ei bine, nici mie nu imi vine sa cred ce scriam in 2011, dar ma bucur ca am gasit acest articol si ca am putut descoperi cate ceva despre noile mele perspective de a vedea viata.


Articol realizat de Cristina Rusu-Marian ThetaHealing Practitioner


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...