miercuri, 2 iunie 2021

De ce Christina healing?

 De ce Christina healing? 

Am conceput acest blog ca si o serie de informatii eductive, despre vindecare, care sa ne ajute cum anume sa procedam pentru a invata sa ne vindecam pe noi insine. 

De-a lungul timpului am studiat si practicat diverse tehnici si metode care m-au invatat sa ma cunosc mai binea Acest fapt este cheia pentru a putea incepe vindecarea cu propria persoana. De la Sahaja Yoga, din studentie, la Yoga, Ayurveda, Tehnici de vindecare tibetana, Tehnici de meditatie, Tehnici de regresie,  Tehnici de respiratie, Masaj tibetan, Scoala Maestrului Interior, Psihologie Transpersonala, Astrologie, Theta Healing, Reiki, Tai chi, Qui Gong, toate acestea si inca multe altele au avut darul de a ma educa, forma, ajuta sa ajung sa devin ceea ce sunt astazi, ma-au ajutat sa invat cum sa lucrez cu mine, si inca mai am multe de invatat si practicat.

Dupa 25 de ani de practica cu propria persoana, am inteles ca este timpul ca, aceste informatii sa ajute si pe altii, Am inteles  ca este timpul ca,  nu numai sa primesc, sa si ofer.  


De aceea va urez: Bine ati venit!

Sper ca materialele gasite sa va ajute pentru a va documenta, iar in cazul practicarii lor sa va faca viata mai frumoasa, mai buna. Sa deveniti mai blanzi, mai buni, mai iubitori, in primul rand cu voi insiva si bineinteles mai sanatosi. 

Succes! celor  care ales sa si practice.

Calatorie frumoasa prin propria fiinta! 

Buen Camino!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...