sâmbătă, 3 aprilie 2021

Scala Constiintei - Hawkins si Covidul


    Astazi m-am hotarat, in sfarsit, sa scriu despre legatura dintre Scala Constiintei a lui Hawkins si Covid, in urma calibrarilor si masuratorilor facute de mine in decursul utimului an. 

 


Un articol despre Scala Constiintei Umane gasiti aici.

 

Am calibrat pur si simplu nivelul energetic el Covidului. Si ghiciti ce a iesit? 100 exact nivelul FRICII. Banuiesc ca nu este nimic intamplator.  

Am reusit sa remarc mai multe categorii de persoane.

1. Persoanele afectate, dintr-o prima categorie sunt cele cu vibratie joasa sub nivelul 200. dintre ele o parte au resusit  sa faca un salt de constiinta in perioada infectarii iar acestea s-au vindecat. Cele care au decedat sunt cele care nu au reusit sa faca saltul, si acestia sunt cam 75%.   Saltul care s-a produs la persoanele vindecate este trecerea peste  pragul de 200.

2.  O a doua categorie este personele infecatate care sunt peste nivelul 200. Care au avut niste "zile proaste."  Au avut nivelul scazut din cauza diferitilor factori, furia, chiar frica, tristete, stare depresiva, anxietate, acidifierea organismului din diverse cause alimentare si nu numai, Nu prea au fost decese in aceasta categorie.

(A avea nivel peste 200 nu insemna ca tu nu mai traiesti starile de sub 200, nu insemna ca nu le percepi, doar ca ele sunt din ce in ce mai rare, si dureaza din ce in ce mai putin timp  sa intri si sa iesi, de multe ori esti contient de ce ti se intampla si chiar poti controla procesul de revenire. De exemplu te-ai infuriat, si constientizezi ca esti nervos si pur si simplu respiri si te calmezi, sau faci o meditatie, sau zici o rugaciune, sau ce stii tu ca ti se potriveste pentru a iesi din starea de furie si a reveni la starea de clam sipace interioara,  Accesam starile dar nu mai reactionam ci actionam)


In Biblie se vorbea despre o cernere.  Se pare ca aceasta  ar fi o cernere. Cei cu vibratii inalte, pozitive trec mai usor peste, chiar daca s-au infectat. Mentinerea acestei vibratii pozitive face ca virusul sa aiba efecte minime, sau sa fie inofensiv.

In schimb perosanele apatice, depresive, anxioase, fricoase, negativiste o data infectate, efectul asupra lor este mult mai mare, virusiul isi face de cap pentru ca iubeste aceste vibratii joase.  

In concluzie, sa na mentinem o sanatate buna, un ph corporal ridicat (o simpla apa cu bicarbonat ridica nivelul ph-ului corporal si ajuta enorm chiar in caz de infecatre), iar din punct de vedere psihic v-as recomanda Recunostinta, si Multumirea zilnica pentru ca traim acum aici aceste vremuri deosebite, pentru ca am avut sansa sa experimentam atatea lucruri minunate, pentru aceast anotimp minunat, primavara care trezeste la viata totul, pentru ploile care binecuvanteaza pamantul, pentru soarele binefacator, pentru aerul pe care il respiram, pentru hrana pe care ne-o da pamantul, pentru familia, jobul, prietemii pe care ii avem, chiar si pentru casa si masina avuta. Recunostina ne ridica vibratiile corporale spre 300. pe scala Hawkins, atunci cand le simtim cu adevarat.

Eu nu percep acest virus ca si pe ceva rau, negativ, el poate fi privit si ca o binecuvantare divina, persoanele afectate fac salturi uriase in constiinta , salturi pe care altfel le-ar face in paote zeci de vieti, zeci de reincarnari. 


Asa ca oameni dragi. Traiti-va viata fara frica! Suntem aici sa experimentam, fiti increzatori si iubiti. Acceptati cele ce vin in vietile voastre, nu exista rele sau bune ci doar experiente care ne ajuta sa inflorim si sa ne desavasrim.

Viata e frumoasa!

Iar eu va iubesc si va las acum uradu-va o zi binecuvantata si plina de prosperitate!

Christina

Cat de activa ne este karma?

 Buna dimineata!

O zi frumoasa de primavara va doresc tuturor!

Ei dar sa vedem prin ce vremuri trecem. Cat de repede/ tare s-au amplifcat toate? Din pacate sau poate din fericire, noi nici nu remarcam acest lucru. Am asistat ieri la o intamplare interesanta in Kaufland, pe care as dori sa v-o relatez.


 

M-am asezat la casele rapide, la capatul cozii pentru plata cash. In fata mea se afla un carucior fara stapan, cu siguranta uitase ceva si se dusese sa isi ia produsul din magazin, ceea ce fusese intru-tocmai cu gandiul meu (produsul lipsa fusese un fir de praz). Ei dar nu despre praz vreau sa vorbim. :)

De pe un sir alaturat 2 tinerele, probabil profitand de absenta proprietarului, s-au bagat in fata mea impinzand acel carucior in lateral, apoi s-au strecurat mai in fata pe sirul care mergea spre casele rapide cu plata card.  Necontand ca la rand erau si batrani si parinti cu copii,  s-au strecurat cum au putul ele mai bine, au fentat tot ce au putul. Interesant a fost sa constat ca lumea de la sir era calma si nu le-a spus nimeni niciun cuvant, le-au lasat in pace cu totii

Intre timp a  revenit proprietaul cosului, A inceput sa isi ceara scuze, ca a lipsit, L-am lasat sa isi retraga cosul de pe margine si sa si-l rearanjeze in sir inaintea mea.  S-au eliberat aproepe simultan 2 case, am intrat la scanat obiecte si eu si domnul din fata mea. Fetele vis a vis erau deja aproape gata de plecare. Cand sa plateasca au au realizat ca nu pot plati decat cu card. Ups! Ele aveau cash. Tot ele cu gura mare ca de ce nu li s-a spus ca acolo se plateste cu card. Doamna care asista le-a explicat pe un ton calm ca scrie le fiecare casa cu ce se plateste, chiar mare deasupra. Si tot ele  revoltate ca doar nu o sa stea sa citeasca tot ce  scrie peste tot. 

Si uite asa domnisoarele revoltate si grabite au trebuit sa astepte sa isi introduca inca o data produsele exact la casa de unde am plecat eu. 

Pare un lucru simplu, poate chiar banal, care se intampla zilnic.  Eu una ma-am bucurat sa pot fi un observator calm. Si m-am intrebat oare de cate ori pe zi ni se intampla astfel de lucruri? Realizam oare ca ceea ce am emanat s-a intors inapoi rapid, in cateva minute? Realizam noi ca asta este de fapt o binecuvantare?. Constientizam oare insemnatarea acestor envenimente, atunci cand suntem noi personajele principale? 

E mult mai usor sa observi la altii decat la propria persoana. Eu nu le critic, nu le judec. De cate ori nu am trecut si noi prin situatii similare si nu am constientizat?  Mi-ar fi placut sa le pot spune ca, ceea ce li s-a intamplat a fost exact ceea ce au atras, ce au emis, dar isi vor da semana cand vor fi pregatite pentru asta.  Ma-as bucura sa poate constientiza cat mai repede, altfel isi vor atrage situatii similare, dand vina mereu pe altii pana cand intr-o buna zi se vor destepta/ trezi si ele, si vor intelege ca nimic din ceea ce ni se intampla nu este din vina altora, ceilalti oglindesc doar ceea ce este in noi. In acest caz nu oamenii ci Universul, Creatia le-a jucat o festa. 

In cateva minute s-a materializat ceva ce fetele au emis. Fantastic!  Nu mai e nevoie de mii de vieti pentru a face acest lucru, ci AICI si ACUM, s-a aplificat totul, in asa masura incat ne putem purifica, curata de karma negativa adusa, sau creata.  suntem cu adevarat Binecuvantati pentru ca traim acum, aici in aceste vremuri. 



Va doresc o zi Binecuvantata si Imbelsugata

Christina.

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...