marți, 28 noiembrie 2017

Niveluri de convingere



Vianna Stibal intemeietoarea tehnicii ThetaHealing spune ca avem patru niveluri de convingere si acestea ar fii : de baza, genetic, istoric si al sufletului.  Convingerile, programele noastre pot exista la unul sau mai multe niveluri. Daca sunt extrase sau rezolvate doar la un nivel ele pot reaparea, pentru aceasta ele tebuie rezolvate, anulate la toate cele patru niveluri de convingere.
Convingerile de baza. Aceste convingeri  sunt invatate si acceptate in copilarie ele devenind o parte integranta din noi, ele fiind intiparite in subconstient in copilarie.  Acestea fiind stocate sub forma de energie in lobul frontal al creierului.  Aceste convingeri se pot anula.
Convingerile de la nivel genetic. Acestea sunt mostenirea stramoseasca sau sunt adaugate genelor, ele fiind de fapt convingeri de baza mai vechi de doua generatii. Ele reprezinta memoria ancestrala. Ele fiind stocate in campul morfogenetic si AND.  Aceste convingeri se pot anula.
Convingerile de la nivel istoric. Este un nivel vital. Aici se afla amintiri genetice profunde, amintiri din vietile anterioare,  si experientele colective avute in present provenind din constiinta colectiva. Ele fiind stocate in campul auric. Aceste convingeri se pot rezolva.
Convingerile de la nivelul sufletului. Este cel mai profund nivel. Vianna Stibal scria ca este tot ceea ce « este «  o persoana.  Ele fiind stocate in chakra inimii, si aceste convingeri se pot anula


Articol realizat de Cristina Rusu Marian, Theta Healing Practitioner, dupa cartea "Theta Healing" a Viannei Stibal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...