miercuri, 12 iulie 2023

7 IULIE 2023. PORTALUL 7/7/7



„Portalul 7/7/7 este un pasaj puternic al conștiinței care ne permite să ne aliniem cu sinele și spiritul nostru superior, în timp ce ne pregătim pentru schimbările masive care urmează să vină.


7 este codul Războinicului Spiritual care înaintează fără teamă, iar asta ni se cere acum. Eliberați frica și concentrați-vă pe Iubire și trecerea în Conștiința Superioară și Noul Pământ.


Codul dominant aici este 21/3 (3 x7) care este Zeița și Dansatorul Lumii, care ne ridică în abundență și armonie și dansul vesel al vieții.


Pentru că suntem în zodia Racului și sub influența lui Sirius, energia divină a puterii Feminine este Isis, Zeița Abundenței și Fertilității în Egiptul Antic. Ea a fost un emisar al Învățătorilor Stelari ai lui Sirius care a venit pe Pământ ca primul Avatar al Conștiinței Superioare și Abundenței, împreună cu partenerul ei Osiris. Au fost urmați 2000 de ani mai târziu de Yeshua și Maria Magdalena și de energia Trandafirului Galactic.


Și iată-ne în 7/7/7, gata să pășim în propria noastră putere și măiestrie ca avatare ai Noului Pământ!


Aveți un 7/7/7 puternic și magic și abundent!


Dragoste tuturor!

de Paula Stan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...