luni, 8 noiembrie 2021

IUBIRE

 

Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este IUBIREA NECONDITIONATA. A iubi neconditionat insemna a accepta pe celalat asa cum este, a-i accepta deciziile. Cine sunt eu sa stiu ce e mai bine pentru celalalt? Sa nu ii lasam pe altii sa ne invrajbeasca pentru ca nu alegem la fel. Sa nu ne lasam dezbinati. Sa ne iubim unii pe altii indiferent de circumstante. Sa nu ii lasam pe altii sa ne manipuleze utilizand frica, sau alte mijloace.




Daca iti spun TE IUBESC, iubesc ceea ce esti, ceea ce reprezinti tu, nu pentru cine esti (nume, renume, functie, pozitie sociala, bani), nu pentru ce gandesti (chiar daca gandurile tale sunt diferite de ale mele), nu pentru ce alegi (chiar daca alegerile tale sunt opuse alegerilor mele)., nu pentru aspectul tau exterior (imbracaminte, machiaj, masa musculara, kg + sau -, fit sau nu), nu pentru rasa ta, religia ta, sexul tau, nu pentru apartenenta ta la un grup sau altul, la un mod de gandire sau altul. TE IUBESC pentru ca ESTI, pentru ca EXISTI. TE IUBESC pentru frumusetea ta interioara. TE IUBESC pentru ca vad in tine DIVINITATEA. TE IUBESC pentru ca ma vad pe MINE in tine. TE IUBESC pentru ca TU esti o alta reprezentare a MEA, sub o alta forma, traind o alta experienta, intr-un al trup. TE IUBESC. GLORIA IN EXCELSIS DEO. 
 
TE VAD. Te vad asa cum esti TU. Iti vad ESENTA, SUFLETUL. Vad dincolo de toate conditionarile, programarile, restrictiile,  limitarile, etichetarile, manipularile, constrangerile.  VAD ceea ce TU ESTI.  TE VAD si TE IUBESC.
 

 

 Christina's teachings

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...