marți, 9 martie 2021

NUNTA COSMICA 2021

foto preluata de pe www.horoscopulmeu.ro/efemeride_anuale-ro-38-2021_4.htm

Nunta Cosmică se defineşte drept perioada de timp în care Soarele şi Luna se află simultan în poziţiile lor de Exaltare. Acest moment se produce o singura data pe an, atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului. În 2021 acest moment se produce în intervalul MARTI 13 APRILIE , până JOI 15 APRILIE.

În intervalul de Nuntă Cosmică forţele Soarelui (Principiul Masculin) şi ale Lunii (Principiul Feminin) se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temlie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce este ThetaHealing®?

Etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc   si egiptean, inseamna si Suflet. Therapia Theta este o cale d...